Home Stiri Sotului Andei Adam i s-a facut rau cand a vazut cum arata genunchiul artistei. Vezi si tu ce a observat Sorin

Sotului Andei Adam i s-a facut rau cand a vazut cum arata genunchiul artistei. Vezi si tu ce a observat Sorin

autor Elena Yvette
292 vizualizari

Dacă v-ați întrebat cumva cum arată piciorul Andrei Adam, vă vom satisface curiozitatea.

anda adam 2

Anda Adam a fost supusă unei intervenții chirurgicale în urma accidentărilor din concursul Exatlon. Sorin, soțul artistei, a oferit o declarație șocantă în care spune că i s-a făcut rău atunci când i-a schimbat bandajul soției lui.

Soțul Andei Adam îi schimbă zilnic bandajele de la genunchi. Însă ce a observat l-a lăsat cu gură căscată și a declarat că l-a dat foarte tare peste cap.

anda adam 3

Cum arată piciorul Andei Adam după operație

„În urmă cu două zile, i-am schimbat bandajul și am văzut și eu cum arată piciorul Andei după operație. Mi s-a făcut rău… asta am simțit. Sunt patru operații, cu tot ce implică ele: cusăturile de rigoare, firele la vedere și piciorul umflat. Nu am făcut nicio poză, dar știu că m-a dat foarte tare peste cap treaba asta.

M-a impresionat și întristat. N-aveam ce să facem, mergem înainte! Anda își ține piciorul bandajat în permanență. Mai nou, ea a început să folosească un aparat pentru exerciții, aparat care o ajută să flexeze genunchiul…

Mai are încă un aparat cu gheață care îi atenuează durerile. Am făcut glume pe seama asta, i-am zis că un suport medical de genul acesta folosește și Messi” (n.r.: Lionel Messi, jucător de fotbal la FC Barcelona), a declarat Sorin Andrei Nicolescu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

anda adam 4

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies