Speak, primele reacții despre ruptura prieteniei cu Flick

Share

Speak și Flick au fost cei mai buni prieteni o bună perioadă. Cei doi s-au bucurat exrem de repede de simpatia venită din partea fanilor, datorită farselor pe care și le făceau. Cu toate că părea imposibil ca cei doi să nu își mai vorbească niciodată, iată că au ajuns să se poarte ca doi necunoscuți.

Fanii au sesizat această ruptură dintre ei și au vrut să afle mai multe lucruri despre ceea ce s-a întâmplat. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, care a fost organizată pe pagina sa de Instagram, Speak a fost întrebat dacă va povesti motivul pentru care cei doi nu își mai vorbesc.

Discret din fire, iubitul Ștefaniei a scris un singur cuvânt, „niciodată”, semn că acest capitol este încheiat pentru el și nu vrea să divulge nimic din ceea ce s-a întâmplat între el și Flick. Mai mult decât atât, prieteniile pe care Flick le-a pierdut au fost puse pe seama soției sale, Denisa Hodișan.

Potrivit cancan.ro, aceasta ar fi fost extrem de deranjată de prieteniile pe care soțul ei le avea, dar și de faptul că petrecea foarte mult timp cu băieții, și ar fi reușit să îl convingă pe Flick să renunțe la bunii săi prieteni.

„De când s-a cuplat cu Denisa, Flick nu a mai fost văzut în compania lui Mihai Bendeac și a lui Speak. Înainte erau de nedespărțit. Se pare că soția i-a interzis să se mai vadă cu anumite persoane. Lucrul acesta pare să fie extrem de evident, de la o zi la alta.

Nu-i de mirare că s-a certat cu Răzvan Popescu. În ultima perioadă, ea îl însoțea și la radio, lucru care se pare că a deranjat anumite persoane și de aici ar fi pornit anumite certuri”, au spus persoane apropiate Denisei și lui Flick, potrivit sursei menționate anterior…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news