Statutul de mamă a schimbat-o pe Andreea Tonciu. Vedeta a renunțat la multe lucruri

Share

De când a devenit mămică, Andreea Tonciu și-a schimbat tabieturile zilnice. Bruneta susține că Rebeca o face să trăiască cea mai frumoasă perioadă de până acum și a renunțat la multe lucruri pentru ea.

Statutul de mamă a schimbat-o pe Andreea Tonciu. Vedeta a renunțat la multe lucruri

După ce a apărut pe lume Rebeca, Andreea Tonciu s-a schimbat, iar acest lucru pare să fie datorat vieții de familie. Acum vedeta a renunțat la aparițiile provocatoare și își dedică tot timpul familiei sale, gătind, făcând curățenie și cumpărături și îngrijindu-se de fetița ei. Într-un interviul pentru Kanal D, Andreea Tonciu a vorbit despre principalele schimbări care s-au produs în viața ei după ce a devenit mamă.

„Mi s-a schimbat foarte mult viața, dar sunt foarte fericită. Sunt casnică. Toată săptămâna am gătit, am stat cu Rebeca și am făcut curat. Acum este o perioadă mai dificilă, pentru că îi dau dințișorii și nu prea mănâncă. Gătesc și pentru soțul meu, deși el nu prea e obișnuit cu mâncarea gătită. Merg la piață nearanjată, nemachiată, nu mă recunoaște nimeni”, a declarat aceasta.

Andreea Tonciu recunoaște că a renunțat și la sesiunile de shopping, acum colindând mai mult magazinele pentru copii. „Tot timpul meu este Rebecuța. Doar pentru ea trăiesc acum. Numai pot după ea. Nu pot să descriu viața fără ea. Dacă pe ea o doare ceva, înnebunesc. N-am crezut vreodată că voi fi așa. Nu-mi plăceau copiii, iar acum nu mă mai interesează unghiile, părul. Nu mai merg la solar. Garderoba mea este la fel ca anul trecut. Soțul meu îmi mai cumpăra câte ceva. Eu ii iau fiicei mele”, a dezvăluit aceasta…

Lipsită de inhibiții, aceasta a vorbit și despre relația cu soțul ei, afirmând că mai există mici discuții, dar că niciodată nu au dormit separat. „Avem timp, pentru că de două ori pe lună mergem la munte ca să facem și noi tot ce trebuie. Exersăm pentru surioară, dar nu ne dorim acum. Nu pot să spun că ne certăm, dar, ca orice cuplu, și noi avem discuții. Întotdeauna am fost o persoană sinceră și mereu mai sunt mici discuții. Nu am ajuns la certuri urâte. De când ne-am cunoscut nu am dormit niciodată separați. Nu am cu cine să mă cert, el este foarte calm. El tace, mă aprobă. Nu este de acord să mai apar. Nu vrea în niciun chip să apar, de aceea ne mai ciondănim”, a concluzionat aceasta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news