Home Stiri Ștefan Bănică își bătea soțiile? Iată ce au declarat victimele sale!

Ștefan Bănică își bătea soțiile? Iată ce au declarat victimele sale!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 625 views 3 minute timp de citit

Zvonurile conform cărora Ștefan Bănică Junior a fost violent cu fostele soții nu au fost puține. De-a lungul timpului, s-a discutat din ce în ce mai mult despre acest subiect, mai ales că fostele sale partenere au vorbit despre clipele grele pe care le-au petrecut alături de artist.

Se pare că juratul de la ”X Factor” le umilea atât verbal, cât și fizic. Una dintre partenerele sale a fost Cristina Țopescu, regretata jurnalistă, pe care Ștefan Bănică a amenințat-o cu moartea.

În urmă cu ceva timp, Cristi Brancu a vorbit despre episodul halucinant care s-a întâmplat atunci când relația lor ajunsese într-un moment mai dificil.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă. Tinea un cuţit mare de bucătarie sub haină. Imi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a mărturisit acesta, în urmă cu ceva vreme.

Următoarea căsnicie a fost cea cu Andreea Marin, pe care a agresat-o fizic, chiar Sabin Ivanof fiind cel care a confirmat zvonurile.

„Toată lumea, toţi prietenii noştri apropiaţi, care au fost măcar o dată cu Bănică în vacanţă, nu cum am fost noi de şapte ori, şi am făcut nu ştiu câte Revelioane şi Crăciunuri împreună, ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă (n.r. – Ştefan Bănică a vorbit vineri la „Acces direct”), probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este. El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă”, a spus Sabin, pentru cei de la click.ro.

Și Mihaela Rădulescu a avut aceeași soartă, iar momentul a fost surprins chiar de George Ciubotaru. „Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela.  Ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece.

Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea”, a spus bărbatul, la acea vreme.

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies