HomeStiri Mondene Stefan Banică Jr., declarații despre cel de-al treilea copil: „Sunt emoționat, copleșit și… nerăbdător”

Stefan Banică Jr., declarații despre cel de-al treilea copil: „Sunt emoționat, copleșit și… nerăbdător”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 864 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/05/Stefan-Banica-Jr.-declaratii-despre-cel-de-al-treilea-copil-„Sunt-emotionat-coplesit-si…-nerabdator”.jpeg

Ștefan Bănică Jr., în vârstă de 51 de ani, și soția sa, frumoasa cântăreață Lavinia Pîrva (34 de ani), vor deveni părinți în scurt timp, bebelușul lor urmând să vină pe lume în perioada  21 mai – 21 iunie.

Stefan Banica Jr., declaratii despre cel de-al treilea copil „Sunt emotionat, coplesit si… nerabdator” in Stiri Mondene

Ștefan Bănică Jr. își iubește enorm copiii, iar faptul că va deveni din nou tată îl face extrem de fericit. Deși este o fire foarte discretă în privința vieții personale, acesta mai oferă uneori câteva declarații cu privire la familia sa.

„Am în copiii mei un ajutor de nădejde. Eu am un pic de experiență cu ei doi, în rest e ca la început. Va fi greu, dar am ajutor în copiii mei. Va fi Gemeni ca zodie. Îmi place să vorbesc despre ce îmi este drag, dar treaba asta cu intratul în detalii nu o fac pentru că aş fi secretos, ci doar este dreptul meu”, a spus Ştefan Bănică Jr. în urmă cu ceva vreme.

„Trec din nou prin emoțiile de a deveni din nou tată. Am avut emoții, dar e firesc, e un alt individ care intră în viața mea, un alt omuleț. Experiența îmi dă o anumită liniște, o să văd la momentul potrivit. Mai avem puțin.

Am schimbat scutece, ce, este o problemă asta? Prin prisma meseriei mele, e greu… când e nevoie de mine, sunt acolo”, a spus Ștefan Bănică Jr. într-un interviu pentru Antena Stars.

„Sunt emoționat, copleșit și… nerăbdător. Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a dat mai mult decât mi-aș fi dorit. Singurul om care lipsește din acest tablou este tatăl meu, dar știu că e cu mine, de acolo, de unde e”, a declarat acesta pentru Libertatea pentru femei.

Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii din relațiile anterioare: un fiu pe nume Radu Ștefan, în vârstă de șaisprezece ani, din relația cu Camelia Constantinescu, și o fiică, Ana Violeta, de zece ani, din căsnicia cu Andreea Marin…

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed