Ștefan Bănică Jr., despre cel de-al treilea copil: „Mă văd schimbând scutece”

Share

Îndrăgitul artist Ștefan Bănică Jr., în vârstă de 51 de ani, va deveni, la începutul verii acestui an, tată pentru a treia oară, întrucât actuala soție, Lavinia Pîrva (34 de ani), este însărcinată.

Viitorul tătic este extrem de emoționat, dar totodată abia așteaptă ca timpul să treacă mai repede pentru ca cel de-al treilea copil al său să vină pe lume și se simte pregătit pentru a schimba din nou scutece. Acesta se declară un om împlinit.

„Am emoţii pentru că voi deveni tătic din nou. Nu am habar cum o să fiu ca tată pentru a treia oară. Nu are sens să trăieşti în viitor. La începutul verii va naşte Lavinia. Mă văd schimbând scutece, am mai schimbat scutece, dar să nu mă consideraţi scutecel şef. Sunt un om obişnuit. Sunt un om împlinit”, a mărturisit Ştefan Bănică Jr.

Recent, și soția sa, Lavinia Pîrva, a oferit în cadrul unui interviu câteva informații cu privire la cum se simte în postura de viitoare mămică.

„Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului”, a spus aceasta.

Cei doi nu s-au hotărât încă ce nume va purta copilul și nu au dezvăluit nici sexul acestuia…

„Bebe e bine sănătos, frumos și haios! La nume încă nu ne-am hotărât, dar probabil și acest lucru va veni la fel de natural și la momentul potrivit, așa că sunt liniștită. Ar trebui să vină pe lume atunci când primăvara își dă întâlnire cu vara! Abia aștept!”, a adăugat cântăreața.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news