Ștefan Bănică jr, prima declaraţie oficială despre venirea Irinei Fodor în casa sa

Share

În urmă cu doar câteva zile, paparazii cancan.ro au surprins-o pe Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică junior. Din acel moment, speculațiile au început și au fost accentuate și de faptul că niciunul dintre ei și nici partenerii lor de viață nu au făcut nicio declarație în acest sens, decât în urmă cu scurt timp.

Acum, Ștefan Bănică junior a reacționat, fiind foarte deranjat de modul în care s-a pus problema.  „Nu mă justific când cineva mă vizitează acasă, dar acum simt nevoia să închei speculații făcute în presă pe seama mea și a colegei mele de prezentare, Irina Fodor, pentru că mi se pare prea mult. Sunt speculații care îi pot afecta pe cei din jurul meu și pe familia Fodor, care mi-e dragă”, a scris artistul în mediul online.

Ștefan Bănică junior spune ce părere are despre vedetele actuale

De curând, Ștefan Bănică junior a vorbit despre persoanele publice care, astăzi, sunt numite „vedete”. Acesta consideră că nu oricine este cunoscut merită această denumire și și-a argumentat răspunsul.

„Atunci, vedete sau oameni cu popularitate erau actorii, cântăreţii şi sportivii. Astăzi, sunt atâtea vedete pe care le livrează tabloidele şi online-ul, de care n-am auzit în viaţa mea şi de care n-am habar cu ce se ocupă, încât e greu să le mai enumeri. E doar o observaţie, făcând paralelă între cele două perioade, nu e o critică.

Atunci, cuvântul «vedetă» avea mai multă greutate decât astăzi, când mi se pare că e un cuvânt bagatelizat şi folosit cu prea multă uşurinţă, precum şi cuvântul «artist», de altfel…

Cu mulţi ani înainte să încep meseria asta, exista un titlu numit «Artist al poporului» – se acorda pentru merite excepţionale în teatru, muzică, cinematografie şi artele plastice și care, chiar dacă sună acum puţin comunist sau proletar, atunci reprezenta o recunoaştere şi o distincţie pe care foarte puţini le primeau”, a spus acesta pentru cei de la Adevărul.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news