Home Stiri Mondene Ștefan Bănică jr.- scrisoare către Nadia Comăneci: „Ce să fac dacă te iubesc?”

Ștefan Bănică jr.- scrisoare către Nadia Comăneci: „Ce să fac dacă te iubesc?”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Ștefan-Bănică-jr.-nadia-comaneci in Stiri Mondene

La sfârşitul anilor ’80 Ştefan Bănică jr. şi Nadia Comăneci au trăit o frumoasă poveste de dragoste despre care nu a ştiut multă lume.

Ștefan Bănică jr. nadia comaneci

sursa foto: Antena 1

„Ce să fac dacă te iubesc? Greșeala e de ambele părți. Eu sunt nerăbdător şi vreau totul, iar tu te complaci. Nu ştiu ce să-ţi scriu. Nu trebuie să rişti, dar de vorbit şi văzut tot se poate. Ţine minte! Dar totul trebuie să fie pus la punct. Dacă vrei, că văd că o scalzi (nici la telefon nu mai vorbeşti că… dormi). Vorbim prin Adi (…). Zi clar că nu vrei. Aşa mă enervează chestia asta la tine de mor. Zi cu gura ta «Stop» şi stop va fi. Zi pe bune «Bă, ori nu te mai iubesc, ori mi-e frică». Sunt multe probleme aiurea în toată povestea asta. Eu îmi dau seama că vrei să se termine, dar partea hazlie e că vreau să aud din gura ta. Nu te costă nimic. … Pune mâna şi scrie tot ce e cu securiștii ăştia, ce se întâmplă, de cine să mă feresc, scrie! Dau ortul popii sau iau bătaie, da’ măcar să ştiu pentru ce. Poţi să dai şi tu un telefon că nu-ţi cade mâna”, ii scria Ștefan Bănică jr.

„Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu (n.r.: Ceaușescu), dar şi cu Ştefan Bănică junior, a ieşit un scandal uriaș la restaurantul «Odobeşti» din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică jr. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au «rezolvat» situaţia. Securiștii lui Nicuşor au venit peste Bănică jr. şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge, la «Odobeşti», că acolo cânta taică-său şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat”, a declarat Constantin Panait, pentru libertatea.ro.

Despre posibila sarcină, Ștefan scria: „Vezi că ţi-am trimis o carte special pentru problema noastră. Scrie acolo tot ce trebuie să faci în fiecare lună. Păcat că e în engleză, dar te descurci tu. Acum e momentul. După două-trei luni, degeaba, nu se mai poate face nimic. Te iubi”…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed