Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva, în ipostaze inedite. Cum s-au pozat cei doi

Share

După o perioadă extrem de aglomerată, în care Lavinia Pîrva a adus pe lume primul său copil cu Ștefan Bănică jr., a venit vremea ca proaspeții părinți să se relaxeze în doi.

Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva au plecat într-o vacanță în doi, unde petrec momente deosebite la plajă și mare.

Fiul lor, Alexandru, a rămas acasă, pentru ca părinții lui să se poată relaxa în voie câteva zile. Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva au încărcat pe conturile lor de socializare fotografii unde se poate observa cât de mult se bucură de momentele de relaxare.

Ținutele purtate de cei doi sunt extrem de tinerești, în culori vesele, iar atitudinea lor este degajată.

Viața lor este complet schimbată de când micuțul Alexandru a venit pe lume.

„Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc.

Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație.

Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului”, a spus în urmă cu ceva timp Lavinia Pîrva.

„Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea.

Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla, cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic.

Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume”, a adăugat aceasta…

Sursa: cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news