HomeStiri Mondene Stefan Banica Junior a oferit primele declaratii dupa ce a fost operat de urgenta

Stefan Banica Junior a oferit primele declaratii dupa ce a fost operat de urgenta

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 819 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Stefan-Banica-Junior-a-oferit-primele-declaratii-dupa-ce-a-fost-operat-de-urgenta.jpg

Vestea a venit ca o bombă pentru cei care îl iubesc și îl apreciază pe Ștefan Bănică Junior. Acesta a fost internat de urgență la un spital din București.

Stefan Banica Junior a oferit primele declaratii dupa ce a fost operat de urgenta

Ștefan Bănică Jr. a fost supus unei intervenții chirurgicale care nu mai suporta așteptare. La doar câteva ore de la operație, cântărețul a vrut să transmită un mesaj pentru cei care își făceau griji pentru starea lui de sănătate.

Ștefan Bănică Junior a fost operat la Spitalul de Urgență Floreasca

„Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică este căsătorit cu artista Lavinia Pîrva și, chiar dacă între ei există o diferență considerabilă de vârstă, cei doi se iubesc mai mult ca oricând…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed