Ștefan Bănică junior, declarații despre al patrulea copil

Share

De curând, Ștefan Bănică junior a acordat un interviu și a vorbit și despre posibilitatea de a avea un alt copil. Deși este foarte fericit că are trei copii, juratul de la Antena 1 susține că nu are de unde să știe ce îi va rezerva viitorul.

„Am trei copii şi îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că toţi trei sunt mai mult decât mi-am închipuit. Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu. Ai impresia că tu decizi când vrei să devii părinte. E doar o senzație. Mi se pare că lucrurile sunt predestinate. N-aş fi crezut niciodată că o să am un copil la 51 de ani, dar mă bucur enorm. Aşa că nu ştiu ce să răspund la întrebarea ta”, a spus Ștefan Bănică junior pentru cei de la viva.ro.

Ștefan Bănică a spus când va publica mai multe imagini cu fiul său

Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui. Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea! Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a mai spus acesta despre motivul pentru care îl ține pe fiul său departe de ochii lumii.

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape zece ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă, ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum zece ani, nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru”, a spus Ștefan Bănică junior pentru aceeași publicație…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news