HomeStiri Ștefan Bănică junior, declarații despre spațiul monden actual: „Atâtea vedete pe care le livrează tabloidele şi online-ul”

Ștefan Bănică junior, declarații despre spațiul monden actual: „Atâtea vedete pe care le livrează tabloidele şi online-ul”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 747 views 2 minute timp de citit

De curând, Ștefan Bănică junior a vorbit despre persoanele publice care, astăzi, sunt numite „vedete”. Acesta consideră că nu oricine este cunoscut merită această denumire și și-a argumentat răspunsul.

„Atunci, vedete sau oameni cu popularitate erau actorii, cântăreţii şi sportivii. Astăzi, sunt atâtea vedete pe care le livrează tabloidele şi online-ul, de care n-am auzit în viaţa mea şi de care n-am habar cu ce se ocupă, încât e greu să le mai enumeri. E doar o observaţie, făcând paralelă între cele două perioade, nu e o critică.

12Atunci, cuvântul «vedetă» avea mai multă greutate decât astăzi, când mi se pare că e un cuvânt bagatelizat şi folosit cu prea multă uşurinţă, precum şi cuvântul «artist», de altfel.

Cu mulţi ani înainte să încep meseria asta, exista un titlu numit «Artist al poporului» – se acorda pentru merite excepţionale în teatru, muzică, cinematografie şi artele plastice și care, chiar dacă sună acum puţin comunist sau proletar, atunci reprezenta o recunoaştere şi o distincţie pe care foarte puţini le primeau”, a spus acesta pentru cei de la Adevărul.

13În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a fost acuzată că s-a căsătorit cu Ștefan Bănică junior datorită faimei pe care acesta o avea. „Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu. Pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a spus vedeta în cadrul Mădălin Ionescu Show.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului.

14Astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar, mai ales, pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa, ca părinte, că am suportat, la rândul meu”, a mai spus vedeta, conform playtech.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed