HomeStiri Mondene Ştefan Bănică Junior şi Emilia Popescu – cel mai iubit DUET!

Ştefan Bănică Junior şi Emilia Popescu – cel mai iubit DUET!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Ştefan-Bănică-Junior-şi-Emilia-Popescu in Stiri Mondene

Ştefan Bănică Junior este un artist complet: actor, cântăreţ şi o prezenţa desăvârşită. Emilia Popescu, la rândul ei, este o femeie foarte frumoasă şi o artistă cum rar am întâlnit.

Ştefan Bănică Junior şi Emilia Popescu

Pe cei doi îi leagă o prietenie minunată de mai bine de 30 de ani, de când erau tineri şi în căutarea succesului. Acum, încă îi mai putem vedea pe scena teatrului. La televizor, din păcate nu îi mai putem vedea, întrucât cei doi lucrează la trusturi diferite. Însă, la concertele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică, Emilia Popescu este mereu prezentă, cei doi cântă şi dansează împreună, ca pe o scenă de teatru.

Ştefan Bănică Junior şi Emilia Popescu 1

Emilia Popescu lasă de înţeles că nu au avut niciodată gânduri de iubire, deoarece nu există chimie între ei. Se pare că chimia există doar atunci când ea şi Ştefan Bănică urcă pe scenă.

„Lucram la Teatrul Bulandra şi nu erau privite cu ochi buni aceste duete, pentru că se dorea ca noi, actorii, să fim serioşi. Poţi să fii prieten şi să nu meargă pe scenă, dar noi avem mai întâi chimie pe scenă şi mai apoi în viaţă. Este foarte bine aşa, pentru că nu ai nevoie de multă energie risipită. Mă înţeleg cu el din priviri şi suntem pe aceeaşi lungime de undă. O întâmplare extrem de fericită într-un destin de actor”, a declarat actriţa despre Ştefan Bănică, într-un interviu pentru „Adevărul”.
Ştefan Bănică Junior a fost puţin mai rezervat în afirmaţii, spunând despre Emilia că este un om pe care greu îl întâlneşti într-o viaţă, dar el a avut această şansă să o cunoască şi să o aibă alături atâţia ani…

Ştefan Bănică Junior şi Emilia Popescu 2

„Emilia este Stela Popescu Jr, aşa cum ne-a zis un taximetrist. Emilia e o întâlnire probabil deloc întâmplătoare, cum rar găseşti. E greu să găseşti un astfel de om într-o viaţă. Ne-am cunoscut la Facultatea de Teatru”, a declarat Ştefan Bănică Junior la Europa FM.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed