Ștefan Bănică s-a însurat

Share

Ștefan Bănică, juratul emisiunii X Factor, a decis că este timpul să se însoare, lucru pe care l-a și făcut, după o relație de șapte ani alături de cântăreața Lavinia Pârva.

61577523

Cântărețul și-a dorit un chef intim, peste graniță, ferit de ochii curioșilor. Invitații au fost duși în Bulgaria, acolo unde s-a ținut nunta, sub un alt pretext, acela că Ștefan Bănică își serbează ziua de naștere în avans, de teamă ca nu cumva vreunul dintre ei să îl dea de gol. Nunta nu a rămas nedescoperită, pentru că despre ea a vorbit chiar un prieten al artistului: „Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”…

61585423

Ștefan a marcat și din punct de vedere artistic acest eveniment, întrucât vineri a lansat noua sa piesă „Ea mi-a pus cătușe”, pe care, cu siguranță o dedică soției sale, Lavinia.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news