HomeStiri Mondene Ştefan Bănică, un tătic exigent

Ştefan Bănică, un tătic exigent

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 964 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/stefan-banica-10.jpg

De curând,  în cadrul unui interviu acordat unei emisiuni TV, Ştefan Bănică jr. a declarat că nu îi face toate poftele fiului său, preferând să îl lase să muncească, pentru a-l stimula să reuşească în viaţă. Acesta nu vrea ca ai lui copii să profite de succesul lui pentru a ajunge cineva în viaţă, motiv pentru care preferă să fie mai exigent cu aceştia.

stefan-banica-10

Deşi multă lume ar fi de părere că fiul său, Radu, în vârstă de 14 ani, e privilegiat de statutul tatălui său, Ştefan preferă să îl lase pe acesta să se chinuie să ajungă cineva în viaţă, ca să aprecieze tot ceea ce va dobândi prin muncă.

Radu pare să fie copia fidelă a tatălui său, dorindu-şi chiar să studieze şi teatrul. Acesta a declarat că fiul său ar trebui să muncească foarte mult pentru a cânta alături de el, în cadrul unui concert.

„Iniţial nu l-am luat pe el la primul spectacol. A suferit mult, dar asta l-a ambiţionat. Am luat un puşti pe care mi l-a dat Mihai Petre. Se mişca bine. Lucrul ăsta l-a impulsionat pe Radu, care s-a pus pe treabă. Nu vreau să creadă cineva că el reuşeşte pentru că cine sunt eu, ci pe merit. Când a urcat pe scenă, la concert de-al meu, a trecut bariera publicului. Are o carismă fantastică. Studiază teatrul, pentru că aşa a vrut el”, a declarat Ştefan, fiind fericit de realizările fiului său…

Pe lângă faptul că e un tată destul de exigent, acesta este şi foarte atent şi grijuliu cu copiii săi, făcându-şi mereu timp pentru a fi lângă Violeta (8 ani) şi Radu (14 ani).

radu_stefan_si_lavinia_mic

 Surse foto: stirile.rol.ro; click.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed