Home Stiri Ștefan Stan, viața departe de soție și cele două fetițe: „Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani”

Ștefan Stan, viața departe de soție și cele două fetițe: „Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani”

autor Nitu Alina
82 views 2 minute timp de citit

Ștefan Stan a oferit primele declarații referitoare la relația dintre el și soția lui. Simona, soția lui Ștefan Stan, s-a mutat în Germania de jumătate de an, iar cântărețul locuiește în România.

Ștefan Stan a declarat răspicat că nu este vorba despre niciun divorț, ci doar de o perioada în care relația lor este la distanță.

Artistul are evenimente de onorat în țară, așa că își vizitează soția și pe cele două fiice cât poate de des.

Ștefan Stan, viața departe de soție și cele două fetițe: "Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani"
„Eu sunt în Germania acum, la fete. Mă întorc în țară de Moș Nicolae, am evenimente începând cu 6 decembrie, un program nebun. Acum sunt în concediu în Germania, cu familia, pentru două săptămâni. Stau împreună cu fetele mele aici, apoi mă întorc în București. Ele s-au mutat în Germania, de 6 luni deja, fetele au grădinița aici. Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor”, a spus Ștefan Stan pentru Click!

Ștefan Stan neagă orice zvon referitor la divorțul de soția lui

„Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit, dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni. Am mult de lucru în țară, am scos și piesă nouă care e frumoasă și merge bine, <<Șah în dragoste>>. Pentru mine, cel puțin până la sfârșitul anului, este acum o perioadă extrem de aglomerată și plină din punctul de vedere al carierei și concertistic, avem treabă multă. Crăciunul și Revelionul le fac în București, la cântări. Iar dacă nu urmează un alt proiect important după Revelion, atunci o să vin la fete în Germania”, a mai declarat Ștefan Stan.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies