HomeStiri Mondene Stela Popescu îi ia apărarea preotului Cristian Pomohaci! Vezi ce crede despre scandal!

Stela Popescu îi ia apărarea preotului Cristian Pomohaci! Vezi ce crede despre scandal!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 799 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Stela-Popescu-îi-ia-apărarea-preotului-Cristian-Pomohaci-Vezi-ce-crede-despre-scandal.jpg

În ultimele zile, presa de scandal este pe val. Odată cu izbucnirea scandalului sexual în care este implicat părintele Cristian Pomohaci, care este şi artist de muzică populară, toată lumea îşi dă cu părerea şi acuză.

Stela Popescu îi ia apărarea preotului Cristian Pomohaci! Vezi ce crede despre scandal

Stela Popescu îi ia apărarea preotului Pomohaci şi consideră că totul este un aranjament plănuit de persoane care îi vor răul părintelui cântăreţ.

Stela Popescu îi ia apărarea preotului Cristian Pomohaci! Vezi ce crede despre scandal 1

„Părintele știe să le dea oamenilor pace în suflet”, a declarat Stela Popescu.

Actrița a declarat că îl cunoaște de foarte mulți ani pe Cristian Pomohaci și nu crede nimic din ce s-a spus răutăcios în ultimele zile…

Toţi artiştii, după concerte, sunt însoţiţi de admiratori şi stau de vorbă. (…). Eu îl cinstesc enorm pe părintele Pomohaci – la el se duc oameni care cred că nu mai au nicio scăpare, merg şi se roagă – el le dă pace şi dragoste în suflet. Asta e calitatea lui Pomohaci. (…). Nu cred în asta, cred că e un aranjament. (…). Invidioşi, domnule. Nu, gândeşte-te mult mai departe, domnul meu. (…). Nu-l mai judecaţi pentru ceea ce s-a spus. (…)”, a afirmat Stela Popescu în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed