Home Stiri Stela Popescu, mărturisiri din culisele reclamelor Catena

Stela Popescu, mărturisiri din culisele reclamelor Catena

autor Elena Yvette
708 views 1 minute timp de citit

Stela Popescu și Alexandru Arșinel pot fi văzuți zilnic la televizor, datorită reclamelor Catena.

Actrița Stela Popescu a făcut, recent, câteva declarații cu privire la ce se întâmplă, de fapt, în culisele reclamelor acestui brand.

Actrița a măturisit că a primit diverse telefoane de la persoane care au urmărit aceste reclame și care au crezut că artista primește medicamente gratis sau cărucioare…

„Această societate cu noi s-a comportat foarte frumos. Se muncește corect, puțin: avem patru-cinci producții pe an, maximum. În rest, ce să vă spun, e perfect. Există în spate o întreagă echipă. Este o redacție a unei reviste, cu oameni care scriu, fac scenarii, care asistă la filmare. E o echipă care muncește, cu regizori. E organizat totul. Toată lumea crede că eu primesc de la Catena gratis toate medicamentele. Îmi dă lumea telefoane să le dau cărucioare, dar nu depind de mine. Vor să le pun pile și la medicamente și la tot. Noi avem un fel de exclusivitate, am promis de la început că nu mai facem altceva. Avem o singură societate care se ocupă de noi, nu amestecăm lucrurile”, a spus Stela Popescu.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies