HomeStiri Mondene Stiai ca bijuteriile din aur vin cu un blestem? Iata ce trebuie sa faci in aceasta situatie!

Stiai ca bijuteriile din aur vin cu un blestem? Iata ce trebuie sa faci in aceasta situatie!

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Iata-ce-trebuie-sa-faci-atunci-cand-primesti-bijuterii-din-AUR-1.jpg

Toată lumea știe cât de valoros este aurul, iar bijuteriile făcute din acest metal prețios au fost întotdeauna la mare căutare, mai ales că sunt și frumoase.

Iata ce trebuie sa faci atunci cand primesti bijuterii din AUR!

Ceea ce nu cunosc multe persoane este că fac o greșeală atunci când aleg să poarte o bijuterie de aur imediat ce au cumpărat-o sau primit-o. Motivul pentru care nu trebuie să facem acest lucru este unul surprinzător!

Spre deosebire de argint, despre care se spune că ține la distanță spiritele rele și energiile negative, iar în același timp le atrage pe cele pozitive, se pare că aurul posedă o energie malefică, de aceea ne afectează atunci când îl purtăm imediat. În plus, nu știm cine a mai probat sau purtat obiectul respectiv, deoarece și energia acelor persoane îl poate încărca.

Nu degeaba se consideră că există și un blestem al aurului, care, în anumite condiții, poate duce chiar și la deces sau sacrificii foarte mari.

Există însă o modalitate de purificare a aurului, încât să îl poți purta apoi fără probleme.

Când cumperi sau primești cadou ceva din aur, trebuie să elimini energiile sale negative procedând astfel: pui bijuteria sau obiectul respectiv într-un vas cu agheasmă și îl lași acolo timp de șapte zile. În tot acel timp, aurul se va purifica, iar energiile sale malefice vor dispărea. După cele șapte zile, puteți purta aurul fără teamă.

În cazul bijuteriilor sau obiectelor din argint nu este nevoie să procedezi similar, deoarece acel metal nu este periculos din punct de vedere energetic. Specialiștii consideră că, dintre toate metalele, argintul are energia cea mai benefică și atrage alte energii pozitive din Univers. Până și în Biserică se folosesc pocale din argint, nu din aur, din același motiv…

În cultura indiană, proprietățile energetice ale argintului încarcă chakra inimii cu mai multă bunătate. Unele persoane susțin și faptul că argintul este ca un talisman, protejează de friguri și diferite boli contagioase.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed