Home Stiri Stiai ca daca porti pantofi cu toc, capacitatea de concentrare scade? Afla si alte noutati daca iti place sa fii pe tocuri!

Stiai ca daca porti pantofi cu toc, capacitatea de concentrare scade? Afla si alte noutati daca iti place sa fii pe tocuri!

autor Arseni Dana
382 vizualizari
Stiai ca daca porti pantofi cu toc, capacitatea de concentrare scade

Eleganța unei femei va fi pusă în valoare de mai mulți factori. În primul rând, atitudinea pe care o adoptă în fața oricărei persoane sau situații, ceea ce alege să poarte – outfit-ul zilnic ales cu mare grijă, dar și ce anume alege să poarte în picioare atunci când iese în societate.

Eleganța va fi influențată întotdeauna de farmecul personal, de cât de bine știe femeia să poarte o anumită ținută, indiferent de ocazie, cât de confortabil se simte în hainele pe care le îmbracă, dar și cât de bine i se potrivește totul.

Eleganța unei femei ține și de capacitatea acesteia de a forma ținuta completă potrivită, pornind de la haine, accesorii, make-up și încălțăminte. Toate acestea vorbesc despre eleganța feminină.

Ne oprim astăzi cu discuția asupra încălțărilor cu tocurile cui și foarte înalte.

Este perfect în ordine dacă poți purta acest gen de încălțăminte, fără niciun fel de problemă, dar atenție mare, căci purtarea acestora nu te afectează  imediat, ci în timp.

Poți fi la fel de elegantă și dacă porți pantofi cu tocul mult mai mic, dacă alegi pantofii cu platformă sau acea încălțăminte fără toc. Nu scrie nicăieri că eleganța ta se reduce doar la purtarea tocurilor în fiecare zi.

Te felicit pentru dorința ta de a arăta mereu bine, dar nu trebuie neglijată nici sănătatea ta, să știi. Fii mereu la înălțime, dar nu pe tocuri cui. Fii mereu atrăgătoare și surprinde-i pe cei din jur cu ținute care „vorbesc” singure, fără să mai fie nevoie de cuvinte.

Un studiu britanic a demonstrat o teorie îngrijorătoare: purtarea pantofilor în fiecare zi afectează tendoanele și mușchii, dar și picioarele, genunchi și coloana vertebrală.

Știai că ai tendința să nu te poți concentra foarte bine atunci când porți încălțăminte cu tocuri foarte înalte? De ce se întâmplă așa ceva? Pentru că nu te poți concentra pe două activități în același timp și vrei să le faci perfect pe ambele. Chiar dacă poți merge pe tocuri, tendința corpului uman este aceea de a încerca în mod constant să-și păstreze echilibrul.

Este la fel de important de știut că alte studii au demonstrat și faptul că femeile au mai multe probleme cu picioarele decât sexul opus. Cauza acestor neplăceri nu este deloc un secret: încălțămintea cu toc îți pune în pericol sănătatea și mobilitatea.

Un alt studiu, oferă procentajul estimativ al femeilor care poartă tocuri în fiecare zi. 49% dintre doamne nu vor să renunțe sub nicio formă la încălțămintea preferată.

De ce este mai bine să nu poarte femeile încălțăminte cu tocul cui?

Nimeni nu a interzis tocurile, motiv pentru care tot apar încălțări cu toc și nu se va renunța la acestea doar pentru că afectează sănătatea și întregul corp feminin.

Tocul perfect și cel recomandat de către specialiști se situează între trei și cinci centimetri. Cu un astfel de toc te poți simți bine, iar sănătatea nu este afectată prea tare.

Mobilitatea, apariția monturilor sau deformări ale labei piciorului, umflarea și durerea de picioare, poziția corpului deloc adecvată atunci când ești sus pe toc sunt doar câteva dintre motive pentru care ar trebui să stai cât mai departe de de acest gen de încălțări…

„Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea” – Marilyn Monroe.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..