Home Stiri Stilistul Mircea Barbulescu a fost diagnosticat cu leucemie

Stilistul Mircea Barbulescu a fost diagnosticat cu leucemie

autor Elena Yvette
522 vizualizari

Mircea Bărbulescu este creator de modă și stilist renumit. Din păcate, în ultima perioadă acesta a lipsit din peisaj din motive întemeiate. Mircea Bărbulescu a luptat cu leucemia și a învins-o.

mircea barbulescu 2

Invitat într-o emisiune TV, designerul a povestit prin ce a fost nevoit să treacă în lupta cu această boală și cum s-a vindecat.

„Am mers la doctor pentru că aveam pietre la ficat şi atunci am aflat ce aveam. A căzut cerul pe mine când doctorul mi-a spus că nu poate să mă opereze. Am plecat în Paris, la părinţii mei, şi am început tratamentul. Având rezidenţă şi asigurări medicale în Franţa, am mers acolo. Nu este vorba de medici, ci de tehnologie, doar ştim că medicii români sunt extraordinari.

Acum sunt bine, îmi fac analizele la două luni şi sunt sănătos. Tratamentul a durat un an, a fost în faza 2 din 5, am avut mai multe operaţii, iar acum sunt sănătos. O boală ca asta îţi schimbă viaţa. Cel mai important pentru familiile oamenilor bolnavi este să-i susţină. Este foarte important să fii bine psihic şi să ai încredere în medicul care te tratează. Nu am simţit că eram bolnav, dar cineva Sus mă iubeşte.

Am avut prieteni lângă mine, oameni care m-au vizitat. Liviu Vârciu mereu mă sună, Diana Dumitrescu, Cătălin Botezatu m-au vizitat şi m-au ajutat”, a declarat Mircea Bărbulescu.

Mircea Bărbulescu încă mai are coșmaruri din perioada tratamentului.

mircea barbulescu 3

Pentru că familia lui Bărbulescu locuiește în Franța, acesta a putut beneficia de tratament și asigurare medicală externă. Acesta a declarat că a urmat un tratament revoluționar foarte costisitor.

„La un moment dat mă simţeam cobai. Am avut parte de un tratament care există de puţin timp pe piaţă, despre costurile căruia nu pot să vorbesc la televizor. A fost suportat de casa de asigurări din Franţa.

Tratamentul a durat un an, am fost în faza a doua a leucemiei. Mai am coşmaruri, pentru că au fost momente în care am clacat…

Chimioterapia fiind un tratament ciclic, mă dobora faptul că de la un tratament la altul, nu mai erau unii pacienţi şi asta doare. Părul s-a rărit, dar a crescut repede. Acum, fac lucruri doar care îmi fac plăcere, văd viaţa altfel”, a declarat Mircea Bărbulescu la Antena Stars.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies