HomeStiri Mondene Stromae, mesaj muzical emoţionant pentru persoanele bolnave de cancer!

Stromae, mesaj muzical emoţionant pentru persoanele bolnave de cancer!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 698 views
6284462-9477051 in Stiri Mondene

Artistul belgian Stromae lansează videoclipul ”quand c’est ?”, ce vine la pachet cu un mesaj dur. Mai exact, cântăreţul doreşte să atragă atenţia asura cancerului, dar şi a cauzele care îl provoacă, una dintre ele fiind evocată chiar în melodie. Este vorba despre fumat, un viciu ce, de multe ori, poate duce la maladia secolului.

stromae

Ce l-a determinat pe Stromae să vină cu o astfel de melodie? Răspunsul este simplu. Pierderea tatălui său dar şi dezamăgirile în iubire, l-au făcut pe artist să scoată pe piaţa muzicală ceva mai nonconformist, cu un puternic impact emoţional.

Videoclipul dramatic, realizat într-un mod artistic, a fost creat de Xavier Reye şi este subtitrat în engleză, asta pentru o mai bună înţelegere a mesajului. Piesa scoasă anterior, “Carmen”, are, de asemenea, un videoclip original de impact, prin intermediul căreia Stromae sancţiona utilizarea excesivă a Twitter-ului.

Dorinţa de a realiza astfel de piese a apărut de curând, înainte Stromae fiind concentrat asupra melodiilor energice. Astfel, cântăreţul a lansat “Papaoutai”, “Formidable” și “Tous les mêmes”, hit-uri ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe youtube. De asemenea, discul pe care se găsesc aceste piese, “√” (Racine Carrée), a fost pe prima poziţie în topurile din Belgia, Italia, Franța, Olanda și Elveția.

Sursa foto: actuanews.fr

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed