HomeSANATATE Sucul care distruge celulele canceroase în doar 42 de zile

Sucul care distruge celulele canceroase în doar 42 de zile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
Sucul-care-distruge-celulele-canceroase-în-doar-42-de-zile in SANATATE

Există un suc faimos care odată consumat va omorî celulele canceroase. Rudolf Breuss este un cunoscut terapeut de origine austriacă ce şi-a dedicat întreaga viaţă descoperirii unui leac pentru tratarea cumplitului cancer sau a altor boli incurabile.

Breuss s-a născut în 1899, iar în jurul anului 1950 chiar el a declarat că a reuşit să vindece peste 2000 de pacienţi.

În 1986 existau peste 45.000 de mărturii ale pacienţilor vindecaţi, cu banalul suc de legume al lui Rudolf Breuss. Austriacul a scris şi o carte care s-a vândut în peste un milion de copii. Aceasta se numeşte „Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei şi a altor boli incurabile similare” şi a fost tradusă în șapte limbi.

Tratamentul lui Rudolf Breuss durează 42 de zile. Acesta a descoperit că celulele canceroase au un metabolism diferit faţă de celulele normale. Această dietă a fost făcută pentru înfometarea celulelor canceroase, până la moartea lor. Trebuie să precizăm că această dietă nu afectează în niciun fel celulele sănătoase. Terapeutul Breuss a insistat foarte mult ca persoanele bolnave de cancer să nu consume nimic altceva decât ceaiuri şi sucuri.

Acest regim alimentar care durează 42 de zile constă în consumul ceaiului, dar şi al unui suc de legume după reţeta proprie a lui Breuss. Teoretic, celulele canceroase trăiesc doar din cauza proteinelor din alimentele solide. Astfel, Breuss a conceput acesta reţetă.

În cele ce urmează îți prezentăm dieta lui Breuss care, ţinută timp de 42 de zile, va distruge celulele canceroase. Este foarte important ca legumele folosite pentru acest suc să fie proaspete şi organice.

Sucul-minune al lui Rudolf Breuss:
– 300 de grame de sfeclă roşie
– 100 de grame de morcov
– 100 de grame de rădăcina de ţelină
– 70 de grame de cartof crud*
– 30 de grame ridichi
*Cartoful este opţional, cu excepţia cancerului la ficat, unde joacă un rol important.

Sucul care distruge celulele canceroase în doar 42 de zile 1
Pune toate ingredientele într-un storcător şi colectează sucul. Toarnă-l într-un recipient pe care îl poţi închide şi păstrează-l la frigider. Sucul se bea pe tot parcursul zilei, câte puţin, una-două înghiţituri, până când se epuizează. Cantitatea este suficientă pentru o singură zi…

Pe toată durata zilei trebuie să înlocuiești apa cu ceaiuri de plante: sunătoare, coada-calului, urzică şi salvie.

 

Sursa: actualitatea.biz

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed