HomeStiri Mondene Suma fabuloasă pe care au cheltuit-o pentru nuntă Brigitte și Florin Pastramă. „Nu ne-am scos banii deloc!”

Suma fabuloasă pe care au cheltuit-o pentru nuntă Brigitte și Florin Pastramă. „Nu ne-am scos banii deloc!”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 824 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/07/Suma-fabuloasa-pe-care-au-cheltuit-o-pentru-nunta-Brigitte-si-Florin-Pastrama.-„Nu-ne-am-scos-banii-deloc”.jpeg

Brigitte și Florin Pastramă au dezvăluit suma de bani pe care au investit-o în organizarea nunții, precizând că nu și-au scos deloc banii din darul primit de la rudele, prietenii și cunoștințele care au luat parte la fericitul eveniment.

Suma fabuloasa pe care au cheltuit-o pentru nunta Brigitte si Florin Pastrama. „Nu ne-am scos banii deloc!” in Stiri Mondene

Cei doi și-au dorit ca totul să iasă perfect în ziua în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și a invitaților, iar pentru acest lucru au cheltuit o sumă fabuloasă pe ceea ce a implicat organizarea.

Invitații au fost în număr mare, iar printre ei s-au aflat și o mulțime de persoane din showbizul românesc, drept pentru care toată lumea ar fi tentată să creadă că au obținut bani frumoși din darul de nuntă, dar lucrurile nu stau deloc astfel, întrucât suma obținută a fost cu mult sub nivelul bugetului cheltuit.

După ce s-a încheiat petrecerea de nuntă, Florin Pastramă a dezvăluit, în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, care este suma pe care au investit-o el și Brigitte, dar și cu ce s-au ales în urma evenimentului.

„93.000 de euro. Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi”, a spus Florin Pastramă.

După ce s-a încheiat petrecerea dată în cinstea nunții, Brigitte și Florin Pastramă au mers să își facă analizele, deoarece urmează un tratament pentru a deveni părinți și au optat pentru o naștere asistată. Conform declarațiilor lui Brigitte, aceasta nu este încă însărcinată, fiind posibil ca acest lucru să aibă loc în curând…

„Noi vrem să facem o sarcină asistată. La ora 7:00 am terminat petrecerea şi la 8:00 deja am fost la investigații şi ni s-a recoltat sânge. La 12:30-13:00 am avut amândoi o procedură. Acum o oră am ieşit dintr-o anestezie pentru sarcina asta asistată. În momentul de faţă nu sunt însărcinată, dar într-o săptămână sau o lună… vedem”, a declarat Brigitte Pastramă.

Sursa: playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed