HomeStiri Mondene Sunt Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou, împreună?

Sunt Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou, împreună?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Sunt Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou, împreună in Stiri Mondene

De mai bine de doi luni, Lidia Buble și Răzvan Simion au pornit pe drumuri diferite. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, fără scandal, ba chiar au decis să rămână prieteni, artista fiind, în continuare, impresariată de fostul său iubit. Cu toate acestea, un mic gest al artistei i-a indus pe fani în eroare și, acum, aceștia se așteaptă la o împăcare.

Sunt Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou, împreună in Stiri Mondene

Ziua de ieri a fost una de sărbătoare în familia prezentatorului de la Antena 1, deoarece fata sa a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Acesta a încărcat o poză pe contul său de Instagram, în care apare alături de fata sa și a scris „Primii 16 ani din povestea noastră. La multi ani, Dragostea mea! @iancasimionn”.

Direct din St. Tropez, artista le-a lăsat o inimioară în comentarii și, de aici, fanii au început să spere la o împăcare între cei doi.

Sunt Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou, împreună in Stiri Mondene

La începutul lunii iunie, prezentatorul de la ‘Neața cu Răzvan și Dani a confirmat zvonurile despre despărțirea de Lidia. Printr-un mesaj pe Instagram, acesta a dat vestea cea rea: „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea putin, dar, mai ales, să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.
Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.
Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce sa ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau să o vad pe Lidia fericită, vreau sa îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.
Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și, în rest. doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept.

Copilul râde:
«Înțelepciunea şi iubirea mea e jocul!»
Tânărul cântă:
«Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!»
Bătrânul tace:
«Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!» L. B.
Viață frumoasă, Suflețel!”…

Sunt Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou, împreună in Stiri Mondene

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed