Surpriza de proportii din partea Simonei Gherghe

Share

  • Surpriză pentru fanii Simonei Gherghe
  • Zi emoționantă în viața vedetei

Simona Gherghe și-a luat urmăritorii prin surprindere când a postat o poză cu un test de sarcina pozitiv. Desigur, toată lumea a crezut că vedeta urmează să mai aducă pe lume un copil, însă aceasta a venit cu lămuriri.

„Între prima și a două fotografie, sunt fix șase ani! Șase ani de la cea mai așteptată veste. O veste care a venit după o lungă și dureroasă așteptare, după multe temeri și gânduri că, poate, mie n-o să mi se întâmple. Dar când a fost, am știut, am simțit înainte să am confirmarea din trei surse😍.

M-am emoționat când a văzut poza cu testele, căci am retrăit toate stările din ziua aceea de toamna a lui 2016. Dar și tot ce a urmat, până la fotografia de ieri, cu Nuchi în brațele mele. Deși e înalta, încă îmi place s-o țin așa și o pun să-mi promita că o să mă lase s-o pup și s-o îmbrățișez toată viața!”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Surpriza de proportii din partea Simonei Gherghe

Mirela Vaida a reacționat imediat la postarea Simonei Gherghe.

„Am crezut că ne mai dai o veste!”, a scris Mirela Vaida la postarea Simonei.

Simona Gherghe i-a răspuns la fel de repede și a spulberat orice urmă de îndoială că această ar fi însărcinată.

„Nu, nu! Noi rămânem la doi”, i-a răspuns scurt Simona Gherghe.

În urmă cu ceva timp, Simona Gherghe a mărturisit că și dacă și-ar dori acest lucru, nu mai are voie să mai rămână însărcinată, din motive medicale.

„Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news