Surpriză din partea Andrei! Iată ce vedetă apare în cel mai nou clip al său!


150

Andra Măruță, îndrăgita cântăreață și membră a juriului emisiunii-concurs Vocea României, a lansat recent o piesă nouă, la care a filmat și videoclip, ocazie cu care a invitat un bărbat celebru să apară alături de ea.

Videoclipul piesei Supereroi a venit ca o surpriză pentru fanii Andrei, care așteptau de ceva timp să fie încântați cu o melodie nouă din partea sa, de când s-a încheiat cel mai recent sezon de la Vocea României. De data aceasta, artista a colaborat pentru piesă cu Irina Rimes (și ea fiind antrenoare la Vocea României), Alex Cotoi și Vlad Lucan. Mai exact, versurile sunt scrise de Irina Rimes, iar aranjamentul instrumental este compus de aceasta împreună cu Alex Cotoi și Vlad Lucan. Videoclipul poartă semnătura lui Roman Burlaca, regizorul care a creat și majoritatea producțiilor video pentru piesele celor de la Carla’s Dreams și a altor artiști aflați pe primele poziții în topurile muzicale din România.

În acest clip, bărbatul ce are rolul principal, alături de Andra, este nimeni altul decât actorul Ilie Dumitrescu Jr., cunoscut sub numele de scenă Toto Dumitrescu. Acesta este fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu (senior) și a apărut deja în câteva producții cinematografice de succes, printre care în filmul Un pas în urma serafimilor (2017) și în serialul Hackerville (2018). Tânărul își continuă la Londra studiile în actorie și a venit în România special pentru a lua parte la filmările pentru videoclipul piesei Supereroi. Filmările au avut loc la Palatul Ghica Victoria, din București.

„A fost o plăcere să lucrez cu Andra, ea și Cătălin sunt doi oameni minunați. Melodia este foarte frumoasă, vocea Andrei fiind perfect pusă în valoare. Mesajul transmis e că trebuie să ne găsim puterea de a merge mai departe chiar și atunci când lucrurile într-o relație tind să nu meargă în direcția în care trebuie”, a declarat Toto Dumitrescu referitor la videoclipul în care a jucat.

Citește și:  Cum s-au tratat vedetele de acnee? Uite care sunt secretele lor!

Andra, care a luat locul al patrulea ca antrenoare la Vocea României, a spus și ea câte ceva despre piesa Supereroi: „Orice relație are parte de provocări și cu toții suntem, de fapt, «Supereroi» când iubim și facem povestea de dragoste să meargă mai departe, indiferent de greutăți. Eu nu cred că dragostea durează trei ani, ci cât o facem noi să reziste, chiar dacă există momente de neliniște, de suspin, de întrebări, dar și de gust amar. Iubirea ne aruncă la pământ, dar tot ea ne ridică”. Andra, membra juriului de la Vocea României, se bucură deja de succes în privința acestei piese…

Andra și Irina Rimes sunt nu doar colege în juriul emisiunii de talente Vocea României, antrenând concurenții de toate vârstele care își încearcă norocul în muzică, ci și prietene de ceva timp, acestea având deja încă o colaborare în palmares – în 2017, Irina Rimes a compus versurile și muzica pentru piesa Sunt puternică a Andrei. Cele două au fost foarte apreciate ca antrenoare la Vocea României. În acest concurs, Vocea României, Irina Rimes a ocupat locul al doilea. Cu toate că Andra s-a clasat pe ultimul loc ca antrenoare la Vocea României, acest lucru nu a descurajat-o, pentru că s-a bucurat de căldura spectatorilor și telespectatorilor, dar și de aprecierea colegilor din platou. Deocamdată nu se cunoaște data la care se vor face înscrierile pentru următorul sezon din Vocea României.

loading...