Home Stiri Tania Budi arata la 50 de ani ca alte femei la 25. Vezi dovezile AICI!

Tania Budi arata la 50 de ani ca alte femei la 25. Vezi dovezile AICI!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views 2 minute timp de citit

Tania Budi a împlinit vârsta de 50 de ani. Este de necrezut, având în vedere că arată aproape ca acum 20 de ani, unii ar spune că arată chiar mai bine.

Tania Budi este una dintre cele mai fermecătoare femei din showbizul românesc. Aceasta nu este căsătorită, nu are copii și a declarat că nici nu are de gând să facă pasul cel mare.

Este o femeie foarte ocupată, este actriță și femeie de afaceri. Conduce cu succes trei afaceri în Constanța, iar în ultimii ani a renunțat la actorie din cauza lipsei de timp.

„Momentan am trei afaceri de care mă ocup şi nu cred că aş avea timp şi pentru altceva” (n.r. are un club în Mamaia, o cafenea şi un club în Constanţa).

Frumoasa blondină are același farmec ca în tinerețe

Alături de ea au stat unii dintre cei mai doriți bărbați din România. Cătălin Botezatu, Lucian Viziru și chiar Dan Bittman au făcut parte din viața amoroasă a actriței.

Tania a declarat că nu are foarte multe secrete de frumusețe. În primul rând, are grijă la ceea ce mănâncă. Mănâncă foarte puțină carne, mai mult alimente verzi…

„În sezonul cald mănânc numai salate şi ciorbe din legume. Preferatele mele sunt cele din ştevie, varză şi spanac. Îmi revitalizează tot corpul şi ajută mult la detoxifierea organismului”, a mai declarat fosta prezentatoare din cadrul TVR.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies