Tatal Deliei Matache a venit de la Muntele Athos din cauza unor probleme de sanatate

Share

În urmă cu câteva zile, Delia Matache a creștinat-o pe fetița surorii ei mai mici. În această zi minunată, alături le-a fost și tatăl lor, Ion Matache. Acesta este călugăr pe Muntele Athos.

Tatal Deliei Matache a venit de la Muntele Athos din cauza unor probleme de sanatate

A fost o surpriză frumoasă pentru toată lumea că a putut fi prezent și bunicul micuței Jessica, având în vedere că la nunta Oanei nu a putut participa.

Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, a oferit declarații cu privire la adevăratul motiv pentru care fostul ei soț a venit în România.

Tatal Deliei Matache a venit de la Muntele Athos din cauza unor probleme de sanatate

„Nu mă simt bunică, eu cred că va fi artistă, ori îmi place mie să o văd aşa… Seamănă cu Răzvănel. Eu am cei mai buni gineri din lume, alţii mai buni nu existau pentru fetele mele.

Au fost vreo 80 şi ceva de persoane.

A fost vorba doar de probleme de sănătate (n.r. – în cazul lui Ion Matache). Oricum, ne aşteaptă încă o operaţie. Are mai multe probleme de sănătate.

Delia era măricică, cânta când el a plecat, Oana avea cam zece ani. Nu a fost o ruptură bruscă, lucrurile au fost luate aşa cum au venit. El nu a putut dansa fiindcă a avut un accident la picior acolo, are deja tijă, nu se poate mişca chiar foarte bine, a făcut recuperare aici, se poate deplasa cât de cât.

Tot timpul au vorbit cât a fost plecat… îi dădea părinteşte sfaturi Deliei. La botez au fost prieteni de suflet şi apropiaţii familiei.
Delia s-a chinuit să o îmbrace, să o dezbrace, a spus la un moment dat: «Ia-o, că e grea», i s-a părut grea fata. Eu o văd pregătită să fie mamă”, a declarat Gina Matache în cadrul emisiunii „Răi, da’ Buni”.

Ion Matache, tatăl Deliei, a oferit primele declarații de la revenirea în țară. Iată care este cel mai mare regret al acestuia!

Delia Matache impreuna cu sora ei si tatal, Ion Matache

„Și acum regret că nu am fost lângă Delia atunci când a avut cea mai mare nevoie de mine. Eu l-am descoperit pe Dumnezeu la vârsta de 45 de ani și a fost prea târziu, fetele mele crescuseră și nu mai puteam face ceea ce trebuia să fac de la început. Dar așa a fost de la Dumnezeu să fie. Cu ajutorul Lui a ajuns să se facă mare și să fie bine. Încerc pe cât se poate să îndrept greșelile din trecut, e foarte greu după atâta timp. E copilul meu și-l iubesc. Ne rugăm la Dumnezeu ca să fie bine”, a declarat Ion Matache…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news