Home Stiri Tatăl Gabrielei Cristea trece prin momente grele. Starea sa de sănătate este critică

Tatăl Gabrielei Cristea trece prin momente grele. Starea sa de sănătate este critică

autor Elena Yvette
44 vizualizari

Eugen, tatăl Gabrielei Cristea, are mari probleme de sănătate și s-a hotărât să vorbească despre asta în cadrul unei emisiuni TV.

„Zilele mele sunt numărate, am sunat de şase ori la salvare. Am sunat la Salvare pentru că mă sufocam, cam în cinci ore a venit. Poţi să mori oricând. Sunt sigur că nu mai am multe zile. Am piciorul amputat, am diabet, sunt cardiac, problemele cu inima le-am descoperit de vreo opt ani. Am făcut cinci infarcturi. Ultimul infarct l-am făcut în decembrie, pe 23. Atunci m-a dus de urgenţă la spital. Am stat trei săptămâni în comă. Îmi lipseşte sănătatea, îmi lipseşte faptul că nu pot merge la cimitir, să merg să tămâi. Acum nu mai pot face nimic. Ne trezim dimineaţa, dar ziua trece foarte greu. Ştiu că multe zile nu o sa mai am, ştiu, ştiu pentru că mă sufoc. Nu mai am aer. Acum mă mai salvez cu paharul cu apă, dar nu ştiu cât o să mai pot. Mă sufoc, mor. Îmi trebuie un aparat cu oxigen, l-aş plăti în rate”, a povestit Eugen Cristea în cadrul unei emisiuni TV.

Tatăl Gabrielei Cristea a menționat faptul că aceste stări critice sunt cauzate de supărările pe care le-a avut în ultimul timp. Bărbatul își dorește să se facă bine și să poată fi alături de nepoții lui un timp cât mai îndelungat, deși are impresia că zilele îi sunt numărate și suferă enorm din acest motiv…

În aceste moment critice, alături de bărbat a fost doar fiul lui.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!