Tatăl Shakirei despre relația dintre fiica sa și Pique

Share

În ultima perioadă, s-a scris tot mai frecvent despre despărțirea din Shakira și Pique, însă tatăl cântăreței a decis să declare adevărul despre relația celor doi și să lămurească presa din acest punct de vedere.

shakiraaa

Nici Shakira, nici Pique nu au vorbit public despre relația dintre ei până acum, însă pozele pe care le-au postat recent, în care se îmbrățișează și se sărută pasional, vorbesc de la sine. Cei doi vor să dovedească faptul că se iubesc la fel ca la început și să închidă gura presei, care aduce informații false în ceea ce îi privește.

shakira-plans-el-dorado-tour-2017-read-dates-2-46bfba50-c097-4b93-b5be-091d5b506504

Părinții Shakirei s-au hotărât să vorbească despre relația dintre fiica lor și Pique: „Sunt la fel de fericiți ca întotdeauna, suntem toți fericiți”, a spus William, sătul de informațiile false care circulă despre ei. Întrebat despre ce crede despre poziția lui Pique privind referendumul din Catalunia, acesta a evitat să răspundă: „Nu vorbim despre această problemă. Noi suntem columbieni”…

Mai mult, chiar și un prieten apropiat al Shakirei a declarat pentru revista Us Weekly:„Formează în continuare 100% un cuplu”, a declarat sursa.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news