Tavi Clonda a povestit despre fertilizarea in vitro a Gabrielei Cristea


153

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, iar împreună au două fetițe superbe, care au fost concepute cu ajutorul procedurii de fertilizare in vitro.

Tavi Clonda a făcut de curând declarații despre perioada extrem de dificilă în care și-au dorit foarte mult copii, dar nu au reușit să îi aibă pe cale naturală, iar soția sa, Gabriela Cristea, a fost nevoită să apeleze la ajutorul specialiștilor și la fertilizarea in vitro.

„Nici nu îmi mai aduc aminte. Dar dacă fac un mic efort, nu mi-a fost așa de greu cum ți-a fost ție (n.r.: Gabrielei Cristea). Eram alături de tine, vedeam că tu suferi, eram un pic mai tare ca tine, pentru că nu eram direct implicat fizic și hormonal. Dar fiecare dezamăgire, faptul că nu ieșea… Simțeam durerea în piept. Mai ales ultima oară, când ne-am hotărât să nu mai facem, să ne oprim din tratamente, din orice vizită la medici și să ne trăim viața.

Țin minte și acum că era octombrie-noiembrie și am zis: «Până anul viitor după Paște, stăm și noi, ne vedem de viață și vedem ce o fi». Și chiar așa s-a întâmplat, în ianuarie anul următor a rămas însărcinată Gabriela, în același an născându-se prima noastră fetiță. Spun că nu îmi aduc aminte pentru că nu vreau să îmi încarc memoria cu lucruri care au durut, care au fost mai sensibile…

Eu consider, și i-am spus și soției mele, că acei pași au fost normali pentru a-i arăta lui Dumnezeu că noi chiar ne dorim un copil. Și chiar ne-am dorit, și în felul acesta se fac lucrurile minunate. Mai greu și cu eforturi foarte mari. Eu tot ce am câștigat în viață am câștigat cu timp, cu muncă și cu răbdare. Nu mi-a venit nimic de-a gata. Și copiii la fel, au venit mai greuț, dar și când au venit, ia uite ce prințese frumoase are tata!”, a declarat Tavi Clonda, citat de viva.ro.

Citește și:  Declaratia neasteptata a Andreei Marin care te va induiosa: „Mi-e frica de boala..."

Gabriela Cristea a dezvăluit faptul că vor să facă la un moment dat și cununia religioasă, dar totodată a spus și cine sunt nașii de botez ai micuței lor, căreia i-au pus numele Iris.

„Ne dorim să facem și cununia religioasă. Încă nu am pus la punct detaliile și nici nu știm când vor avea loc evenimentele. Dar, încet-încet, trebuie să începem să ne gândim și la asta. Ne-am gândit (să facă și nuntă și nunta și botezul în aceeași zi), dar am exclus varianta asta…

Vrem ca Iris să aibă petrecerea ei proprie de botez, iar noi ne dorim ca ceremonia religioasă să fie una intimă, mai mult așa, pentru sufletul nostru. Cum am vrut de prima dată, nu ne-am răzgândit în privința asta. Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian”, a spus Gabriela Cristea.

Sursa: spynews.ro, cancan.ro

loading...