Home Stiri Tavi Clonda are probleme de sănătate. De ce a ajuns la spital

Tavi Clonda are probleme de sănătate. De ce a ajuns la spital

autor Negriu Elena
573 vizualizari

Tavi Clonda, în vârstă de 40 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate și a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor.

Soțul prezentatoarei de televiziune Gabriela Cristea a ajuns la spital, unde a început un tratament deoarece are probleme cu spatele.

2

Artistul a împărtășit fanilor săi din mediul virtual prin ce trece și a încărcat și fotografii din timpul tratamentului, în care se afla pe patul de spital.

Tavi Clonda a acuzat dureri puternice la nivelul coloanei vertebrale, iar acestea nu au mai suportat amânare.

3

Acesta a precizat cu exactitate ce probleme de sănătate are cu spatele, dar și în ce constă tratamentul pe care i l-au prescris medicii.

„Decompresii vertebrale pe zona cervicală pentru tratarea afecţiunilor vertebrale. Elongaţii pe zona cervicală pentru tratarea durerilor locale.

Decompresie vertebrală în zona lombară pentru tratarea afecţiunilor locale”, a scris Tavi Clonda pe contul său de Instagram.

Cântărețul se bucură de susținerea prietenilor săi de pe rețelele de socializare, care nu au ezitat să îi transmită gândurile lor de bine în privința recuperării sănătății.

Cu toate că problemele de sănătate îi creează neplăceri, Tavi Clonda nu își neglijează viața de familie…

Acesta, Gabriela Cristea și cele două fetițe au mers de curând la munte, unde s-au bucurat de câteva zile de vacanță la aer curat.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies