HomeStiri Mondene Tavi Clonda despre Gabriela Cristea: „Nu discut cu ea despre lucrurile astea”

Tavi Clonda despre Gabriela Cristea: „Nu discut cu ea despre lucrurile astea”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 761 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/tavi-clonda-despre-gabriela-cristea-nu-discut-cu-ea-despre-lucrurile-astea.jpg

Tavi Clonda are o relație de mai mult timp cu prezentatoarea Gabriela Cristea. Cu toate acestea, el spune că nu știe foarte multe amănunte despre familia soției sale și că au decis de comun acord să nu discute despre asta.

tavi-clonda-despre-gabriela-cristea-nu-discut-cu-ea-despre-lucrurile-astea

Nu este un secret că Gabriela Cristea nu are o relație foarte apropiată cu familia sa. Aceasta și-a ridicat fanii în cap în urmă cu câțiva ani, când nu s-a prezentat la înmormântarea celei care i-a dat viață. Cu toate că tatăl ei încă trăiește, nici cu acesta nu pare să aibă o relație prea bună.

De curând, Eugen Cristea a fost internat într-un spital din capitală deoarece are niște probleme de sănătate din cauza cărora i-a fost și amputat un picior. De atunci însă, tatăl și fiica par să fi îngropat securea războiului, pentru că atât prezentatoarea tv, cât și partenerul ei de viață, l-au vizitat aproape zilnic, ducându-i cele necesare.

Invitat în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Tavi Clonda a vorbit despre relația pe care Gabriela Cristea o are cu tatăl ei.

„Eu nici nu-l cunosc. N-am făcut parte din familia ei. Eu sunt familia ei, ne facem familia noastră. Ce a fost înainte este strict problema ei. Un lucru pot să spun, este cea mai sinceră, cea mai familistă şi cea mai bună soţie din lume şi am încredere în ea, orice decizie ar lua, indiferent despre ce este vorba.

Nu discut cu ea despre lucrurile astea, aşa am hotărât. Sunt lucruri pe care numai ea le ştie. Nu vreau să îi calc această intimitate mai mult decât este cazul”, a afirmat Tavi Clonda…

Gabriela Cristea, prezentatoarea unei emisiuni de la Kanal D, și Tavi Clonda, muzician de profesie și coleg de platou al partenerei sale, formează un cuplu de mai multă vreme.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed