HomeStiri Tehnica japoneză pentru diminuarea durerilor din diferite zone ale corpului

Tehnica japoneză pentru diminuarea durerilor din diferite zone ale corpului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 2 minute timp de citit
Tehnica japoneza pentru diminuarea durerilor din diferite zone ale corpului

Tehnicile japoneze, la modul general, sunt luate foarte serios în considerare atunci când vine vorba de tratarea anumitor afecțiuni care nu implică medicina la nivel avansat.

Poate că această credință este legată de aceea cum că cea mai mare parte a bolilor pe care le suferă o persoana de-a lungul vieții sunt determinate de armonia interioară care suferă deficiențe. Acest tip de armonie deficitară are diferiți factori declanșatori precum o dietă dezechilibrată, anumite obiceiuri defectuoase pentru organismul nostru, dar și existența gândurilor negative.

O tehnică japoneză de succes poartă numele de Jin Shin Jyutsu. Ce presupune aceasta? În primul rând, această tehnică este una foarte veche de vindecare, ridicată chiar la rang de artă în cultura lor, poate și pentru că are ca obiect puncte de presiune prin care creează armonia în corpul nostru. În rândurile următoare vă dezvăluim cum puteți aplica chiar la voi acasă această tehnică japoneză de vindecare.

Aplicând presiunea pe degetul mare de la mână, vă asigurați ca restabiliți armonia în stomac și în splină. Pe lângă asta, beneficiul se realizează și la nivelul sistemului nervos, tocmai pentru că ameliorează stările de nervozitate, cele anxioase ori depresive. Cheia problemelor de la nivelul pielii se regăsește tot aici, precum și pe aceea a durerilor de cap ori a celor stomacale. În plus, va dispărea senzația că suferiți de o boală continuă.

Presiunea aplicată pe degetul arătător se răsfrânge asupra bunăstării rinichilor și vezicii urinare. Problemele cauzate de tractul digestiv se rezolvă tot în acest mod. De asemenea, anumite sentimente de asceză se reduc la zero, la fel cum dispar crampele la nivelul musculaturii, durerile la nivelul spatelui sau durerile stomatologice.

Presiunea asupra degetului mijlociu ne asigură de o bună funcționare a ficatului și a sistemului nervos. Pe de o parte, stările de mânie, de nesiguranță sau migrenele pot dispărea ca prin minune. De cealaltă parte, sistemul cardiovascular este îmbunătățit vizibil, iar durerile din timpul ciclului menstrual vor dispărea.

Aplicând presiune asupra degetului inelar ne asigurăm, pe de o parte, că sistemul pulmonar se bucură de armonie, astfel încât problemele de ordin respirator se diminuează considerabil. De cealaltă parte, armonia se instalează și la nivelul sistemului digestiv, astfel încât orice problemă cu digestia va dispărea. Dacă ai momente în care te simți apăsat sufletește de o suferință, presiunea asupra degetului inelar o va rezolva în cel mai scurt timp posibil.

Nu în ultimul rând, presiunea asupra degetului mic ne va asigura de armonie la nivelul inimii. Anumite sentimente de tensiune resimțite vor dispărea, la fel cum va fi eliminată și starea de anxietate din organism. De asemenea, nu vă veți mai simți singuri, ameliorând și îmbunătățind starea de spirit. Pe de altă parte, problemele de la nivelul sistemului osos, problemele cu flatuozitatea sau durerile în gât își găsesc remediu prin această tehnică…

Acum, că observați de câte probleme puteți scăpa prin tehnica japoneză, cu siguranță veți apela la ea cu încredere, înainte de a apela la medicamente sau chiar la medic.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed