HomeStiri Mondene Teo Trandafir, dezvăluire despre fostul soț, Constantin Iosef. De ce a rupt orice legătură cu el

Teo Trandafir, dezvăluire despre fostul soț, Constantin Iosef. De ce a rupt orice legătură cu el

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/12/Teo-Trandafir-dezvaluire-despre-fostul-sot-Constantin-Iosef.-De-ce-a-rupt-orice-legatura-cu-el-1.jpeg

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc, dar puține persoane cunosc detalii despre viața sa personală.

Cu toate că este o fire deschisă, când vine vorba despre viața sa personală, cunoscuta prezentatoare TV este destul de discretă, astfel că rar face declarații în legătură cu acest subiect.

Teo Trandafir, dezvaluire despre fostul sot, Constantin Iosef. De ce a rupt orice legatura cu el 2 in Stiri Mondene

Recent însă a oferit câteva declarații despre fostul său soț, fostul jucător de rugby Constantin Iosef. Aceasta a rupt orice legătură cu el.

Teo Trandafir a fost extrem de rănită de fostul soț, iar suferința pricinuită a determinat-o să își dorească o separare totală de acesta.

Teo Trandafir, dezvaluire despre fostul sot, Constantin Iosef. De ce a rupt orice legatura cu el 3 in Stiri Mondene

Același lucru s-a întâmplat și cu privire la primul său soț, Alexandru Trandafir, cu care nu mai dorește să aibă tangențe.

Vedeta postului de televiziune Kanal D și Constantin Iosef s-au cunoscut în decembrie 2011 prin intermediul Facebook-ului.

După numai șase luni de relație, cei doi au hotărât să își unească destinele, astfel că pe data de 2 iunie 2012 au făcut nunta.

Din nefericire, căsnicia lor nu a durat, iar după jumătate de an ca soț și soție au decis să pornească pe drumuri diferite.

Constantin Iosef a părăsit-o pe Teo Trandafir cu puțin timp înainte de Crăciun, iar anunțul divorțului a fost făcut pe 17 decembrie 2012.

„Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram!!! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine.

Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, a declarat în urmă cu ceva timp Teo Trandafir, potrivit playtech.ro.

După ce s-a pronunțat divorțul de Teo Trandafir, Constantin Iosef s-a stabilit din nou în Franța.

Acolo, fostul jucător de rugby a reluat relația cu cea care i-a fost prima iubită și marea dragoste, o femeie de afaceri pe nume Manuela, cea care i-a devenit și cea de-a treia soție…

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed