Home Stiri Teo Trandafir vorbește despre începutul carierei: „Am pornit ca vânzător la o tarabă”

Teo Trandafir vorbește despre începutul carierei: „Am pornit ca vânzător la o tarabă”

autor Elena Yvette
382 vizualizari

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre cum a ajuns celebră. Aceasta a povestit cum a început, ca orice om obișnuit, cu un job de vânzătoare la o tarabă.

Sinceră din fire, Teo Trandafir a fost de acord să vorbească într-un interviu despre cum a ajuns celebră, mai ales că înainte să ajungă pe micile ecrane a avut o viață obișnuită. Prezentatoarea a vorbit despre locurile unde a lucrat de-a lungul timpului, menționând că în tinerețe a vândut „mica publicitate” la o tarabă, iar mai apoi a fost secretară la un post de radio din capitală.

„Eu nu mi-am făcut nicio proiecție. Imaginează-ţi cu mintea ta de copil că vei ajunge «doamna Teo». Eu am pornit ca vânzător la o tarabă. Vindeam mica publicitate la o tarabă în magazinul Eva. Apoi am vândut la prima agenţie de turism din România bilete de tratament şi odihnă, pentru că ştiam limba franceză şi agenţia era france­ză. Apoi am fost secretară dac­tilografă la Fun Radio Bucureşti, apoi am devenit directorul radi­oului şi abia apoi am plecat la ProFM, Radio 2M Plus, Tele 7, Antena, ProTV şi acum Kanal D…

Dar eu am început la acea tarabă. Mi-am dat masterul în limba arabă pe vremea aceea. L-am luat cu 10 şi m-am întors la tarabă cu diploma în mână. Şi am continuat să vând. M-am dus la colega mea de la sticlărie, zic: «Fii atentă de ce am întârziat, hai să sărbătorim». Şi am sărbătorit bând un suc în toaleta magazinului Eva. Am plâns, m-am bucurat şi mă uitam la oamenii care veneau acolo şi mă priveau expeditiv şi cu dispreţ. Şi mă gândeam: «Dacă ar şti ei că eu am terminat facultatea de limbi străine cu notă ma­ximă…». Atunci am învăţat să nu mai judec după aparenţe”, a declarat Teo Trandafir într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies