Home Stiri Teodora Becali și soțul său, momente tensionate pe plajă

Teodora Becali și soțul său, momente tensionate pe plajă

autor Buinoschi Andreea
253 vizualizari
loading...

Aflați pe o plajă de fițe din Mamaia, cei doi au avut parte de momente tensionate pe malul mării, iar prietenii lor au fost și ei de față. Se pare că acest incident este cauzat de faptul că fata lui Gigi Becali, Teodora, a născut în urmă cu aproximativ două luni. Însă, cu toate acestea, însurățeii și-au revenit repede.

Pentru a mai scăpa de tensiunea provocată de faptul că abia au devenit părinți, soțul Teodorei, Mihai Micu, a decis să meargă la mare pentru câteva zile.

2

Paparazzii Ciao.ro i-au surprins pe cei doi pe plajă, în mijlocul unui conflict. Cu toate că abia ajunseseră pe plajă, cei doi nu și-au vorbit, ba chiar au fost destul de distanți unul față de celălalt. În timp ce Teodora stătea pe șezlong, liniștită, tatăl copilului său se agita pe plajă, fiind cuprins de o stare de nervozitate foarte mare. Chiar și prietenii lor treceau prin stări mai puțin plăcute, fiind și ei stânjeniți și deranjați de situație.

3

Cu toate că, preț de câteva minute, cei doi soți și-au spus lucruri nu foarte frumoase și și-au aruncat priviri reci, aceștia și-au revenit foarte repede și au început să se comporte ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Cei doi soți vor împlini, în luna octombrie, un an de la cununia religioasă. Aceștia au avut parte de o nuntă de vis, iar Gigi Becali nu s-a uitat la bani și a plătit pentru cele mai bune mâncăruri, băuturi, locații și haine. În luna de miere, Teodora și Mihai au petrecut peste hotare, în America și Bora Bora.

4

Finanțatorul FCSB s-a declarat foarte mulțumit de alegerea făcută de fiica sa, fiind foarte mândru de ginerele său. „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, a declarat Gigi Becali…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies