Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, se pregătește de nuntă


151

Gigi Becali este foarte fericit pentru fiica sa cea mare,Teodora, întrucât a primit vestea că va fi socru mic în toamnă. Aceasta are o relație de mai mulți ani cu Mihai Theodor Mincu, iar de curând s-au logodit.

Teodora are 24 de ani și a absolvit Academia de Studii Economice, iar viitorul său soț are 28 de ani și este implicat în mai multe afaceri care au legătură cu vânzarea hainelor, producția de parfumuri și produse cosmetice, comerțul cu ceai și cafea.

„Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a declarat Gigi Becali entuziasmat.

„Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă, ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus acesta despre fiica sa și faptul că se va mărita.

Acesta și-a dat acordul în privința tânărului care va intra în familia lor.

„Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult”, a adăugat acesta în legătură cu familia viitorului ginere.

Nunta acestora va avea loc în luna octombrie a acestui an, după cum a confirmat și latifundiarul, și se preconizează că vor avea în jur de 700 de invitați, lista nefiind încă definitivată. Petrecerea de nuntă care va urma după ceremonia religioasă va fi una fastuoasă. Cu toate acestea, Gigi Becali nu va mai fi sufletul petrecerii, ca pe vremuri…

Citește și:  Cum s-au tratat vedetele de acnee? Uite care sunt secretele lor!

„Dansul nu mai face parte din ființa mea. Nu îmi mai place. Nu îmi mai place nici muzica”, a mai adăugat latifundiarul.

loading...