Teorie soc! Cancerul poate fi vindecat! Vezi aici omul care a făcut dezvaluirea!


1070
loading...

Este vorba de Gregg Braden, iar teoriile sale au făcut înconjurul lumii.

Teorie soc! Cancerul poate fi vindecat! Vezi aici omul care a făcut dezvaluirea!

Așa cum sugerează teoriile sale, puterea gândului este mai puternică decât orice boală. Emoțiile negative pot afecta starea de sănătate a unui om, astfel că, prin gând și credință, o boală precum cancerul poate fi vindecată.

Gregg Braden a explicat totul în „Nature n. 332”, un jurnal științific ce pune în evidență un câmp al emoțiilor.

Teoria acestuia a plecat de la spusele lui Nikola Tesla, precum că într-un viitor apropiat oamenii vor fi capabili să creeze un câmp electromagnetic prin forța minții.

Pornind de la teoria omului de știință Gregg Braden, chinezii au dezvoltat un sistem artificial de tipul unui câmp electromagnetic prin care pot trata 3×2,5 cm dintr-o tumoră în timp de trei minute.

Spusele lui Gregg Braden vă vor clarifica nedumeririle:

„Știința susține cu tărie că emoțiile și credința nu pot influența boala și viața, dar psiho-oncologia susține opusul. Ideile, sentimentele, senzațiile și credința controlează tot ceea ce se întâmplă înlăuntrul nostru și în viață, în general…”

Teoria combaterii cancerului are ca țel asupra populației înțelegerea unui singur aspect, și anume că tot ceea ce noi gândim sau spunem ne poate influența atât starea de sănătate, cât și viitorul. Sentimentele și gândurile se lovesc de o oglindă și se întorc la noi.

Citește și:  Inna și-a șocat fanii. Decizia pe care a luat-o recent este de necrezut
loading...