HomeStiri Mondene TEST: Dacă rezolvi acest test, eşti un geniu

TEST: Dacă rezolvi acest test, eşti un geniu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/02/Daca-rezolvi-acest-test-esti-un-geniu.png

Ne place foarte mult să ne autodepășim în fiecare zi și să evoluăm. De aceea, în momentul în care am reușit să descifrăm un mister sau să ajungem la un rezultat, ne simțim foarte bine cu noi înșine.

Mai sus îți propunem un test care se presupune a fi un test pentru persoanele cu un IQ peste medie! Încearcă să rezolvi testul de mai sus, pentru a vedea dacă ești sau nu un geniu! Ai grijă însă, că nu trebuie să deții neapărat cunoștințe foarte bune de matematică, trebuie să fii atent și la detalii!

Aici nu îți vor fi de folos doar cunoștințele de matematică dobândite în cursul anilor de școală, ci vei avea nevoie și de o atenție sporită, pentru că modul în care vei ajunge la rezultat se va putea citi printre rânduri. Trebuie doar să fii foarte atent și sigur îți vei da seama de tehnica aplicată. O minte antrenată va ști întotdeauna unde să se uite și va reuși să rezolve mai repede acest tip de exerciții.

Testul prin care afli dacă ești sau nu geniu se află mai sus!

Tot ce trebuie să faci este să descoperi principiul folosit și să demonstrezi că 2 plus 8 este egal cu 16106! Poate pentru unii pare ireal, dar chiar poți ajunge la acest rezultat!

Dacă ți se pare că este un test destul de ușor, gândește-te că acest test a stârnit destul de multe discuții printre oamenii care încercau să îl rezolve. Dacă ți-ai dat seama cum funcționează, deja înseamnă că ești pe drumul cel bun!

Mai sus îți vom prezenta soluția testului printr-un exemplu, iar tu vei putea afla astfel dacă ai reușit să treci sau nu cu brio testul de geniu!

Ia-ți un caiet și un pix și urmează următoarele instrucțiuni, pentru a ajunge la rezultatul dorit:

Pentru a ajunge la soluția corectă, prima dată, trebuie să înmulțești cele două numere, de exemplu, 20×3=60, apoi să le aduni 20+3=23 şi apoi le scazi 20-3=17.

Ceea ce face care rezultatul final să fie acesta: 20+3=602317.

Dacă ai reușit să demonstrezi că 2 plus 8 este egal cu 16106, ai trecut testul cu brio! Noi te felicităm pentru rezultatul obținut. Dacă nu ai reușit însă să descoperi principiul după care funcționează acest tip de operație, nu te descuraja! Cel mai important este că ai vrut să evoluezi și să îți pui mintea la contribuție, iar acesta este un lucru foarte bun.  Pe lângă aceasta, ai acumulat experiență și ai mai marcat o zi din viața ta cu ceva pozitiv…

Îți recomandăm să îți inviți și prietenii sau chiar membrii familiei să rezolve aceste test, pentru distracție și, de ce nu, poate că cineva chiar îl va rezolva. Nu uita, încearcă ceva nou în fiecare zi și autodepășește-te! Cu cât vei rezolva mai multe teste de acest tip, cu atât vei ajunge să rezolvi din ce în ce mai repede anumite probleme de logică! Antrenează-ți mintea în fiecare zi!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed