Home Stiri Test de personalitate – alege o PANĂ şi vezi ce spune despre tine

Test de personalitate – alege o PANĂ şi vezi ce spune despre tine

autor Elena Yvette
870 vizualizari

Acest test de personalitate a fost făcut pentru a dovedi cât sunt de importante culorile şi formele lucrurilor din jurul nostru. Fiecare persoană este diferită, ne comportăm diferit, ne plac lucruri diferite şi ne comportăm că atare. Iată ce poate spune despre tine simpla alegere a unei pene dintre cele șase disponibile.

Tot ce trebuie să faci este să observi imaginea de mai sus şi să te concentrezi la culoarea şi la forma fiecărei pene. La sfârşit, alege una dintre cele șase pene, pe cea care crezi că ţi se potriveşte, şi vezi ce spune despre tine. Vei rămâne uimit!

Prima pană

Dacă ai ales prima pană, înseamnă că eşti o persoană cu imaginaţie foarte bogată. Îţi place să fii din ce în ce mai bun în tot ceea ce faci, cauţi să îţi îmbunătăţeşti viaţa. Ai o fire autoritară, o personalitate puternică şi laşi impresia că eşti perfecţionist.

Cea de-a doua pană

Nimeni şi nimic nu te poate doborî. Nu îţi place munca în echipă, eşti o persoană independentă şi tinzi să te izolezi. Te adaptezi uşor în diferite situaţii şi ai lângă tine oameni sinceri care te iubesc fără să aştepte nimic în schimb.

Cea de-a treia pană

Eşti un aventurier în adevăratul sens al cuvântului. Îţi place să fii mereu activ, începi mai multe activităţi în acelaşi timp şi uneori rişti să nu te poţi concentra la tot.

Cea de-a patra pană

Eşti o persoană altruistă şi îţi place să îi ajuţi pe cei aflaţi la nevoie. Preferi oamenii care te iubesc şi cu care împărtăşeşti aceleaşi interese.

Cea de-a cincea pană

Ai o personalitate creativă. Îţi este frică de eşec şi din acest motiv nu ai încredere în forţele proprii. Ai un simţ artistic foarte dezvoltat…

Cea de-a şasea pană

Nu îţi place să depinzi de oameni şi eşti foarte independent. Ai încredere mare în tine şi îi poți depăși singur pe cei din jur. Rişti să renunţi la prieteni doar ca să-şi îndeplineşti scopurile.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies