Home Stiri Test de personalitate – Alege o potcoava si vezi cat de norocos esti

Test de personalitate – Alege o potcoava si vezi cat de norocos esti

autor Elena Yvette
254 vizualizari
Test de personalitate

Privește cele patru imagini de mai sus în care sunt prezentate potcoavele și alege-o pe prima care îți place. În funcție de potcoava pe care ai ales-o, rezultatele vor scoate multe lucruri la iveală despre norocul de care vei avea parte în viața ta.

Dacă ai ales potcoava cu numărul 1.

Dacă ești una dintre acele persoane care au ales potcoava din imaginea cu numărul 1, se pare că ai un noroc foarte mare în viață și poți să duci tot ce îți propui la bun sfârșit fără niciun fel de problemă. Persoanele din jurul tău te respectă foarte tare pentru că mereu reușești să treci cu bine peste orice obstacol și să privești doar partea bună a lucrurilor.

Norocul este de partea ta și în dragoste, dar și în carieră, deci nu îți face probleme. Vei putea să duci la bun sfârșit orice îți propui, iar viața ta va fi plină de lucruri pozitive datorită norocului mare pe care îl ai. Bucură-te din plin de această oportunitate!

Dacă ai ales potcoava cu numărul 2.

Dacă ai ales potcoava prezentă în imaginea cu numărul 2 ești una dintre acele persoane care au foarte mare noroc în dragoste. Deși, poate nu realizezi acest lucru, oamenii care sunt în viața ta sau care au fost la un moment dat te-au iubit necondiționat, fără să știe exact de ce făceau sau fac asta.

Datorită faptului că ai fost înzestrată cu acest noroc mare în iubire, de-a lungul timpului, vei putea avea ca partener pe oricine îți dorești, pentru că aceștia nu te vor putea refuza. Stai destul de bine și la capitolul bani și carieră, iar de-a lungul vieții vei strânge foarte multe bogății, atât sufletești, cât și materiale.

Dacă ai ales potcoava cu numărul 3.

Norocul este și de partea ta. Dacă ai ales această potcoavă, ai parte tot timpul de succese. Deși, de-a lungul timpului îți vor sta în cale anumite probleme sau anumiți oameni, tu o să vrei să demonstrezi că ești cea mai bună și nu te vei lăsa doborâtă de aceste lucruri.  Ai ambiția necesară, iar norocul te urmărește peste tot, așa că nu îți face probleme în ceea ce privește evoluția ta.

Norocul tău este reprezentat prin faptul că atragi doar lucruri bune în viața ta și oameni care îți sunt alături și te iubesc pentru ceea ce ești. Cu toate astea, este foarte posibil să dai peste anumiți prieteni falși de-a lungul vieții tale, dar nu trebuie să te lași afectată, ci, dimpotrivă, să mergi mai departe cu capul sus.

Dacă ai ales potcoava cu numărul 4.

Ești una dintre acele persoane care își tot aud vorbe de la oamenii din jur sau că sunt invidioși pe tine pentru norocul pe care îl ai. Reușești să ai succes pe toate planurile fără să depui foarte mult efort, pe când oamenii din jurul tău fac eforturi mari pentru a ajunge în punctul în care ești tu…

Cu toate că ai mulți oameni care nu te simpatizează, există totuși câteva persoane care țin la tine foarte mult și te apreciază pentru ceea ce ești și modul în care vezi lumea. Pe lângă acest lucru, atragi iubirea și banii destul de ușor.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies