HomeStiri Test de personalitate! Lungimea degetelor tale spune multe lucruri despre tine!

Test de personalitate! Lungimea degetelor tale spune multe lucruri despre tine!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views 1 minute timp de citit
Test de personalitate

Lungimea degetelor tale poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta. Prin testul de mai jos vei putea afla lucruri pe care nu le știai despre tine, iar tot ce trebuie să faci este să îți compari degetul mic cu cel inelar.

  1. Dacă lungimea degetului mic atinge lungimea primului segment al degetului inelar, înseamnă că știi să comunici foarte bine cu cei din jurul tău

Atragi oamenii foarte ușor, prin simpla ta prezență și reușești să comunici foarte bine cu aceștia. Ai niște abilități de comunicare foarte bune și de cele mai multe ori acest lucru poate fi un atu. Ești o femeie care are o încredere foarte mare în propria persoană și îți place să trăiești din plin clipa!

  1. Dacă degetul mic ajunge sau chiar depășește primul segment al degetului inelar

Ești una dintre acele persoane cărora le place să comunice foarte mult și totodată ești foarte inteligentă. Îți exprimi sentimentele și emoțiile cu foarte mare ușurință, iar oamenii din jurul tău te apreciază pentru acest lucru. De asemenea, ești și o foarte bună prietenă, îți ajuți prietenii de câte ori ai ocazia și ai un suflet foarte mare.

  1. Dacă vârful degetului mic se situează sub primul segment al degetului inelar

Ești o persoană mai introvertită, care își arată mai greu sentimentele. Dacă îți place cineva, aștepți ca persoana respectivă să facă primul pas. În momentul în care simți că sentimentele nu sunt reciproce, te descurajezi și chiar simți nevoia sa te închizi în tine însăți. Însă, este un foarte mare plus faptul că nu îți pui sufletul pe tavă din prima…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed