HomeStiri TEST: Fă testul ochiului şi află din ce cauză suferi!

TEST: Fă testul ochiului şi află din ce cauză suferi!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views 3 minute timp de citit
Fa testul ochiului si afla din ce cauza suferi

Fă testul ochiului şi află lucruri interesante despre tine. Alege ochiul care îţi place cel mai mult şi află ce te face să fii nefericită.

Ochiul numărul 1

Din când în când, persoanele care existau în viaţa ta se schimbă şi capătă alte feţe. Există posibilitatea prin care chiar tu să te schimbi, iar acesta să fie motivul pentru care ţi se pare că persoanele se schimbă.

Fiecare an care se încheie nu ia cu el doar cele 12 luni, ci ia cu el şi prietenii. Se desfac multe relaţii de prietenie, iar acest lucru nu te face să te simţi bine.

Îţi place să stai la poveşti şi să petreci timpul cu cei dragi.

Ochiul numărul 2

Faci parte din categoria persoanelor inteligente, din categoria persoanelor care reuşesc să facă tot ceea ce şi-au propus. Ai un IQ foarte mare, dar nu te poţi concentra prea mult timp. Dacă subiectul nu prezintă prea mult interes pentru tine, îţi pierzi concentrarea extrem de uşor.

Te implici în multe proiecte în acelaşi timp, dar reuşeşti să le duci la bun sfârşit, deoarece sunt proiecte care îţi plac şi în care crezi.

Ochiul numărul 3

Din când în când, ajungi la aceeaşi concluzie: nu este bine să îi judeci pe cei din jur pentru alegerile pe care le fac, deoarece şi tu vei ajunge în aceleași situaţii. Karma funcţionează şi vei ajunge exact în aceleași situaţii pe care le-ai condamnat până acum.

Indiferent de numărul momentelor grele prin care ai trecut, ai reuşit să te ridici de fiecare dată. Nu te-ai dat bătută niciodată şi mereu te-ai ridicat, aşa cum ai putut tu. Nu ai lăsat pe nimeni să te pună la pământ şi nimic nu ţi-a stat în cale.

Ochiul numărul 4

Ţi-ai pus sufletul pe tavă în faţa multor persoane, dar acest lucru nu ţi-a adus prea multă fericire. Ai ales să faci acest lucru pentru persoanele greșite şi, în schimb, ai primit multă dezamăgire, precum şi multă suferinţă. Trebuie să înveţi să fii mai selectivă şi să nu mai fii atât de deschisă faţă de toată lumea.

Regreți unele decizii luate în trecut, iar acest lucru te urmăreşte destul de des. Ai fost dezamăgită, deoarece sentimentele nu au fost reciproce. Ai investit timp, sentimente şi energie într-un lucru ce nu a dat rezultate.

Ochiul numărul 5

Te-ai detașat complet de trecut şi nu te mai interesează nimic din ceea ce s-a întâmplat până acum. Singurul scop pe care îl ai acum este să te concentrezi asupra viitorului tău, să iei cele mai bune decizi şi să îţi faci viaţa exact aşa cum îţi place ţie.

Te-ai detașat complet de tot ceea ce ţi s-a întâmplat în trecut şi nu regreți nimic din ceea ce ai făcut până acum. Cicatricile tale sunt multe şi vrei să găseşti o soluţie prin care să le închizi pe toate. Acest lucru se va întâmpla în momentul în care vei găsi pe cineva care să te iubească aşa cum meriţi, cineva care să te iubească cu adevărat.

Ochiul numărul 6

Chiar dacă ţi-au promis cât în lună şi în stele, fix ei sunt cei care te-au lăsat în soare. Chiar persoanele care ţi-au spus că vor rămâne lângă tine necondiționat şi că vor fi lângă tine mereu, indiferent de ceea ce se va întâmpla, chiar ele sunt cele au uitat ceea ce au promis…

Dorul te-a cuprins în fiecare clipă şi mereu ai simţit nevoia ca cineva să fie lângă tine. Ai sperat că totul va fi bine, că îţi vei găsi prinţul, dar s-a întâmplat exact opusul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed