Home Stiri TEST: Modul în care stai pe scaun spune foarte multe despre personalitatea ta!

TEST: Modul în care stai pe scaun spune foarte multe despre personalitatea ta!

autor Elena Yvette
1156 vizualizari
Modul in care stai pe scaun spune foarte multe despre personalitatea ta

Oamenii de știință au studiat de-a lungul timpului limbajul trupului și al mișcărilor noastre. Astăzi, vei afla lucruri despre personalitatea ta, în funcție de poziția ta de pe scaun.

Poziția cu numărul 1

Dacă ești una dintre acele persoane care stau la fel ca în această imagine, ești o persoană copilăroasă, plină de energie, creativă și care nu sta foarte mult timp pe gânduri când ia o decizie. Oamenii din jurul tău se simt foarte bine în prezența ta, pentru că ai tot timpul câte ceva de spus și nu intervine niciodată plictiseală în conversațiile voastre.

Poziția cu numărul 2

Dacă ești una dintre acele persoane care stau pe scaun la fel ca în imaginea de mai sus, ești o persoană destul de visătoare și cu o imaginație foarte bogată. Ești tot timpul în centrul atenției, iar oamenii din jurul tău de apreciază pentru aceste calități. Nu îți place plictiseala și ai tot timpul câteva idei noi, gata de pus în practică. Ești una dintre acele persoane care își schimbă destul de des prietenii, locul de muncă sau chiar partenerul, fără să îți pară deloc rău pentru deciziile luate. Îți place foarte mult să descoperi lucruri și oameni noi.

Poziția cu numărul 3

Persoanele care stau în această poziție apreciază foarte mult confortul și liniștea. Sunt foarte atente la detalii și foarte capricioase, de altfel, și ar prefera să stea toată ziua să aleagă un lucru, decât să piardă timp prin malluri degeaba. Tind să fie dezordonate și toată viața lor este un haos, dar în acest haos există o liniște deplină. Există o logică în tot ceea ce fac. O mică problemă  la aceste persoane este că nu pot fi focalizate foarte mult timp pe un anumit punct și își pierd foarte repede răbdarea.

Poziția cu numărul 4

Dacă ești una dintre persoanele care stau pe scaun în poziția aceasta, nu îți place să întârzii sau cineva să întârzie la o întâlnire. Sunteți inteligente, sensibile și foarte încrezătoare în forțele proprii. Nu vă simțiți foarte confortabil când trebuie să vă exprimați sentimentele în public. Considerați că lumea această nu este un loc foarte prietenos și tindeți de multe ori să vă creați o carapace unde vă puteți refugia oricând aveți nevoie. Vă simțiți destul de inconfortabil când cineva face o aluzie la persoana voastră, deși poate nu este vorba de ceva rău.

Poziția cu numărul 5 – Pentru aceste persoane contează foarte mult să fie stabile din toate punctele de vedere înainte de o căsătorie sau de a face pasul cel mare. Pot fi considerate de oamenii din jurul lor ca fiind niște persoane egoiste, dar ele știu cu adevărat ce vor de viață. Pentru ele contează foarte multe aparențele și țin foarte la felul cum se prezintă. Există totuși și o mică nesiguranță în sufletul lor, iar în momentul în care primesc anumite criticii, tind să reacționeze în mod negativ…

Sperăm că acest test de personalitate ți-a fost de folos și că ai mai aflat câte ceva despre personalitatea ta!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies