Testată pozitiv Covid-19, Adelina a primit un mesaj tocmai din Germania! Iată despre ce este vorba!

Share

Marți seară, Adelina Pestrițu i-a anunțat pe toți că are coronavirus. Cu ochii în lacrimi, aceasta le-a dat vestea fanilor și i-a rugat să aibă grijă de ei. Acum, influencer-ul a primit un mesaj tocmai din Germania, unde este dur criticată de o internaută.

„Nu există virusul! Nu mai mințiți lumea, sunteți plătiți bine să dezinformați, cum naiba să existe virusul din moment ce eu lucrez în Germania, la un restaurant, și am deschis din martie și lucrăm fără nicio protecție, precizez că este un restaurant foarte aglomerat, aflat pe marginea unui lac, pe sezonul de vară este rulaj de peste 2.000 de persoane diferite care vin din toate zonele dom Germania și nu doar Germania, am avut clienți din Spania, Italia, Franța! Deci cum dracu să mai crezi că este virusul când nu a existat nicio infecție de când s-a deschis restaurantul și toți angajatii lucrează normal, fără protecție?! Cum să mai crezi că acest virus exista?”, este mesajul acid pe care l-a primit.

Mai multe persoane au fost de acord și au criticat-o, spunând că nu ar fi trebuit să iasă din casă, știind că a făcut un test al căruit răspuns îl așteaptă: „Păi dacă erai suspectă de Covid trebuia să stai în izolare până la aflarea rezultatului și dacă e cum spui, că ai rămas fără gust și miros, cum se face că mirosul de vanilie și mirosul de mașină nouă îl simți??!!! Chiar atât de proști să fim să te credem??? Cât teatru mai trebuie să joci!!!”, ”Eu nu înțeleg de ce te-ai plimbat azi toată ziua dacă știai că ai făcut un test de Covid, că ai intrat în contact cu o persoană pozitivă, ba, mai mult, aveai deja primele simptome… Sănătate multă îți doresc!”.

„Deci, tu azi așteptai rezultatul unui test Covid și totuși ai ieșit din casă?! Nu știai că poate să îți vină rezultatul pozitiv și că ar trebui să fii responsabilă și să stai în casă până primești răspuns??? Ori minți cu nerușinare, că ai pus toata ziua story-uri vesele și te-a apucat plânsul la 12 noaptea, ori ești o iresponsabilă (ca să nu zic altfel) care are tupeul să ne dea nouă sfaturi despre purtatul măștii, dar ea se plimbă știind că ar putea fi infectată!!”, au continuat alți oameni, fiind extrem de nervoși…

Sursa

 

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente