Testul lingurii va spune dacă sănătatea ta este bună

Share

Nimeni nu s-a gândit că o lingură şi o pungă de plastic pot spune dacă sănătatea este bună. Este un test care, pe cât de banal pare, pe atât de multe rezultate oferă.

Aşadar, haideți să începem!

Ce putem afla cu ajutorul testului?

Cu ajutorul acestui test banal putem afla dacă avem probleme cu dinții, sistemul respirator, hormonii, intestinele, rinichii sau metabolismul.

Cum se procedează?

Tot ce trebuie să faceţi este să luaţi primul strat de pe limbă. Se recomandă să luaţi din stratul care este cel mai apropiat de gât. Luați lingurița şi înfășurați-o în punga de plastic. Puneţi punga undeva unde să fie iluminată puternic şi lăsaţi-o acolo 60 de secunde.

Lumina va ajuta numărul bacteriilor de pe lingură să crească, aşadar, cu cât lumina este mai puternică, aşa şi rezultatul va fi unul foarte clar.

Interpretarea rezultatelor

Dacă testul va fi făcut de oamenii care au sănătatea foarte bună şi nu suferă de nicio afecţiune, atât lingura, cât şi punga vor fi curate, nu vor avea nimic pe ele.

În schimb, dacă rezultatul testului presupune mirosuri urâte, ciudate, şi multe culori, acest lucru înseamnă că aveţi probleme cu sistemul respirator, plămânii, intestinele, hormonii, rinichii, dar şi cu ficatul.

Cel mai indicat este să faceți o vizită unui medic cât se poate de repede, deoarece, cu cât amânați mai mult aceste momente, cu atât se vor agrava şi problemele. Se recomandă să va faceţi controale şi nu unele de rutină, ci controale amănunţite.

De asemenea, testul lingurii vă spune dacă aveţi probleme cu respirația, adică respirație urât mirositoare. Puţine persoane sunt conștiente dacă se confruntă cu această problemă, iar acest test vă poate spune dacă şi voi vă numărați printre ele.

Dacă aroma pe care o are este una de fructe, acest lucru indică faptul că suferiţi de cetoacidoză sau de tulburări metabolice. Acest ultimul lucru, odată cu trecerea timpului, se poate agrava şi poate produce diabet.

În schimb, dacă mirosul este unul neplăcut şi seamănă cu mirosul amoniacului, cel mai probabil este ca rinichii să fie cei care nu funcţionează aşa cum trebuie.

Chiar dacă aţi ajuns la concluzia că vă confruntați cu unul dintre aceste simptome, nu trebuie să intrați în panică. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să faceţi o programare cât mai rapidă şi la cel mai apropiat medic.

Ce este important de reținut este faptul că o respirație urât mirositoare nu înseamnă neapărat că este indicele vreunei boli cu care este posibil să se confrunte organele interne. Această problemă poate fi rezolvată prin schimbarea pastei de dinți şi achiziționarea uneia mult mai puternice, prin folosirea unei ape de gură sau prin vizita la un medic stomatolog, deoarece vă puteţi confrunta cu probleme mult mai mici.

De cele mai multe ori, când persoanele se confruntă cu o respirație urât mirositoare, acest lucru înseamnă că ele se confruntă cu probleme precum cele cu gingiile, cu amigdalele sau chiar cu probleme ale cariilor dentare.

Aşadar, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, iar, aşa cum am spus şi mai devreme, respirația urât mirositoare nu trebuie să vă impacienteze şi poate fi tratată foarte simplu, dar şi foarte repede, cu o simplă vizită la medic.

Acestea fiind spuse, vă recomandăm să încercaţi acest test acasă. Pe cât de simplu, dar şi pe cât de banal pare, o lingură şi o pungă de hârtie vă pot ajuta, în doar 15 minute, să aflați dacă vă confruntați cu mai multe probleme de sănătate şi cam care ar fi acestea…

Un test mai uşor decât acesta nu există, iar recomandarea noastră este să îl faceţi.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news