Home Stiri Testul orhideei! Alege-o pe cea care îți place și vezi care este personalitatea ta

Testul orhideei! Alege-o pe cea care îți place și vezi care este personalitatea ta

autor Elena Yvette
242 vizualizari
Testul orhideei

Orhideea este o plantă exotică, fiind cunoscută şi sub denumirea de elixirul iubirii. Această floare este un simbol al iubirii, al puterii, al luxului, dar şi al frumuseţii.

Ţi-am pregătit un mic test, ce are ca scop dezvăluirea unor informaţii mai puţin cunoscute despre persoanalitatea ta. Tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre orhideele care îţi place şi vei afla lucruri interesante despre tine.

Orhideea 1

Eşti o persoană extrem de extrovertită. Adori să fii în centrul atenţiei şi iubeşti momentul în care toţi ochii sunt aţintiţi asupra ta. Pentru tine, viaţa este ca o scenă, iar actorul principal eşti tu.

Este imposibil să treci neobservată de către ceilalţi, deoarece mereu faci sau spui tot felul de lucruri ce îi lasă pe ceilalţi cu gura căscată. Îţi place ca lumea să se uite la tine, să vorbească despre realizările tale, deoarece îţi place să fii subiectul discuţiilor.

Orhideea 2

Eşti foarte hotărâta în ceea ce priveşte lucrurile pe care vrei să le faci şi dai dovadă de foarte multă pasiune, dar şi de determinare. Nimic nu te opreşte din drumul tău şi eşti în stare să muţi munţii din loc pentru a reuşi să faci tot ceea ce ţi-ai dorit.

Nimeni şi nimic nu îţi poate zdruncina încrederea şi nu te îndoieşti de niciun dintre lucrurile pe care vrei să le faci. Este o misiune foarte grea ca cineva sau ca ceva să te mulţumească, deoarece eşti extrem de greu de satisfăcut şi niciodată nu te vei opri din a evolua.

Orhideea 3

Calmul şi optimismul te reprezintă. Iubeşti liniştea şi pacea sufletească, dar şi pe cea din jurul tău. Ai puterea de a da de-o parte toate lucrurile ce nu îţi fac bine, doarece reuşeşti, destul de uşor, să închizi ochii la ceea nu îţi place.

Faci acest lucru pentru a te bucura de liniştea pe care o doreşti atât de mult, motiv pentru care acorzi o a doua şansă extrem de uşor. Aşteptările pe care le ai de la oamenii din jur sunt foarte mari şi reuşeşti să dai dovadă de compasiune şi de blândeţe.

Orhideea 4

Ai o fire excentrică şi nu ţi-a plăcut niciodată să fii „normală.” Normalitatea ţi se pare plictisitoare, iar acesta este motivul pentru care eşti diferită de ceilalţi. Ideile tale, modul în care arăţi, hobby-urile tale sunt destul de diferite de ale celorlalţi.

Eşti o fire creativă şi îţi place să te faci remarcată prin ceva nou sau prin lucruri pe care ceilalţi nu le fac.

Orhideea 5

Dai dovadă de echilibru şi de multă înţelepciune şi, tocmai din acest motiv, urăşti extremele. Vrei să fii sigură de tot ceea ce se întâmplă cu tine şi cu tot ceea ce este în jurul tău.

Cei din jur cred despre tine că eşi o persoană foarte serioasă, extrem de rigidă, dar realitatea este cu totul alta. Eşti sensibilă, amuzantă şi îţi place să îţi trăieşti viaţa, dar în limitele care te fac să te simţi confortabilă.

Orhideea 6

Eşti fragilă ca o floare şi sperioasă ca un iepure. Tot ceea ce se întâmplă în jurul tău te influenţează, deoarece empatizezi foarte mult cu tot ceea ce te înconjoară. Eşti atât de smerită, încât ai o părere extrem de modestă despre tine. Nu îţi vezi inteligenţa, frumuseţea sau ceea ce te face specială şi  preferi să nu pui atât de mult accent pe exteriorul tău.

Ai de câştigat foarte mult, deoarece, având aceste calităţi, oamenii te vor percepe ca pe o persoană care este la locul său şi vei reuşi să îţi faci mulţi prieteni, iar persoanele pe care le vei cunoaşte de-a lungul timpului te vor îndrăgi.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!