HomeStiri Mondene Testul POFTELOR: Ce trădează, dar şi cum le poţi potoli

Testul POFTELOR: Ce trădează, dar şi cum le poţi potoli

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Testul-POFTELOR-Ce-trădează-dar-şi-cum-le-poţi-potoli.jpg

Vrei să slăbeşti, dar poftele nu îţi dau pace şi te fac să cedezi? Iată ce vrea să îţi transmită organismul tău, în funcţie de alimentele la care pofteşti!

Zahăr

Cu cât mănânci mai mult zahăr, cu atât organismul tău îţi va cere mai mult. Ei bine, specialiştii susţin că pofta de dulce poate apărea şi din cauza unui deficit de vitamina D. Aşadar, dacă pofteşti la dulce, mănâncă somon, scoici, hering şi gălbenuş de ou. Nu uita să stai la soare preţ de cel puţin 20 de minute pe zi!

Carne roşie

Pofteşti la o friptură în sânge? Ai un deficit de fier care nu îţi provoacă numai pofte de acest gen, ci şi oboseală cronică, răceli frecvente şi exfolierea unghiilor. Pentru a regla nivelul de fier din organism, consumă carne de curcan, sardine, păstăi şi spanac.

Ciocolată

Te-ai întrebat vreodată de ce pofteşti la ciocolată în perioada dificilă a lunii? Răspunsul e simplu: conţine magneziu în cantităţi considerabile, iar acesta ameliorează crampele. Pentru a evita aceste pofte, ai grijă să ai o dietă bogată în alune, nuci, fasole, spanac şi cereale integrale.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed